Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când revine fotbalistul pe care FCSB nu s-a bazat cu Nordsjaelland. Mihai Stoica îl numea ”principala pierdere” la dubla cu danezii | EXCLUSIV

Când revine fotbalistul pe care FCSB nu s-a bazat cu Nordsjaelland. Mihai Stoica îl numea ”principala pierdere” la dubla cu danezii | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB mai are de aşteptat până să poată conta din nou pe serviciile unuia dintre cei mai importanţi jucători din lot. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la clubul bucureştean, Mihai Stoica (58 de ani), a oferit cele mai noi detalii cu privire la situaţia fotbalistului respectiv.

FCSB şi-a încheiat prematur parcursul european, fiind eliminată încă din turul al treilea preliminar din Conference League.

Vicecampioana României nu a putut trece de cea a Danemarcei, Nordsjaelland, fiind învinsă la general cu scorul de 0-2.

Dar bucureştenii nu s-au putut baza în ”dubla” cu danezii pe unul dintre cei mai importanţi jucători, Alex Băluţă.

Acesta a suferit o primă accidentare, la returul cu ŢSKA 1948 Sofia, din turul al doilea preliminar din Conference League, şi era aşteptat să revină pentru manşa a doua cu Nordsjaelland.

Când revine fotbalistul pe care FCSB nu s-a bazat cu Nordsjaelland. Mihai Stoica îl numea ”principala pierdere” la dubla cu danezii | EXCLUSIV

Totuşi, acesta s-a reaccidentat chiar înainte de partida din Danemarca, la un antrenament efectuat pe teren sintetic, conform Orange Sport.

Iar la o săptămână distanţă, Mihai Stoica a oferit ultimele detalii cu privire la situaţia fizică a jucătorului în vârstă de 29 de ani.

Astfel, Alex Băluţă se află în plin proces de refacere şi este posibil să îşi facă apariţia pe teren la derby-ul cu Universitatea Craiova, din etapa a opta.

Dar este cert faptul că mijlocaşul nu va face parte din lotul FCSB-ului pentru meciul din această rundă, cu UTA Arad.

”Băluţă se pregăteşte la sală. Mâine e programat să iasă pe teren şi, în mod normal, miercuri trebuie să facă antrenamentul cu echipa. 

Asta pune cumva sub semnul întrebării prezenţa lui la meciul cu Craiova. Cu UTA, 100% nu va fi.

(n.r. dacă sunt şi alte absenţe) Nu”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica, reacţie dură la adresa UEFA

”Nu vreau nici să mă cert cu nimeni. Am ieşit din Europa, suntem concentraţi pe campionat, Era cam compromisă soarta partidei în opinia mea. Noi am avut o problemă când l-am pierdut pe Băluţă pe terenul ăla infect. A făcut o entorsă.

Am discutat cu cei de la Nordsjaelland. Într-adevăr, sunt foarte bine organizaţi. Cum poţi să ai 10 terenuri de iarbă pentru antrenament şi tu să joci pe terenul ălă? Ăla nu e teren sintetic.

Este o bătaie de joc. De ce UEFA permite unei ţări precum Danemarca să joace pe cartonul ăla? Eu nu mai înţeleg”, afirma oficialul FCSB, la Orange Sport, după eliminarea din preliminariile Conference League.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaalex baluta 

viewscnt
Articole similare