Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când s-ar putea încheia pandemia de coronavirus, în viziunea lui Bill Gates. Scenariu optimist oferit de miliardarul american

Când s-ar putea încheia pandemia de coronavirus, în viziunea lui Bill Gates. Scenariu optimist oferit de miliardarul american

Diverse

Comentarii

Bill Gates a vorbit despre momentul în care pandemia de coronavirus s-ar putea termina. Miliardarul american susţine că lucrurile ar trebui să revină la normal începând cu anul viitor. În 2015, cu cinci ani înainte să apară pandemia de coronavirus, Bill Gates avertiza că este de aşteptat ca un virus să facă foarte multe victime în lume.

De mai bine de un an de zile, Mapamondul este chinuit de pandemia de coronavirus, care a făcut numeroase victime şi care a zguduit economiile ţărilor. Însă Bill Gates este optimist şi spune că pandemia de coronavirus s-ar putea încheia anul viitor.

Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Răspunsul lui Bill Gates

Miliardarul american, cel care a finanţat cu peste 130 de milioane de dolari descoperirea unui vaccin, a oferit un răspuns optimist când a fost întrebat când se va încheia pandemia de coronavirus. Într-un interviu pentru El Pais, Bill Gates susţine că lucrurile ar putea reveni la normal începând cu anul viitor:

”Efectele dramatice ale pandemiei vor fi depăşite. Poate vor mai exista zone în lume unde boala va fi încă prezentă. Întrebarea va fi dacă putem duce cazurile spre zero sau va trebui să continuăm vaccinarea intensivă pentru ceea ce ei numesc boală endemică. Nu ştim.

Afacerile se vor redeschide, oamenii vor merge la evenimente publice. Nivelul vaccinării trebuie să ajungă la peste 70%. Dar, din cauza acestor noi tulpini, este posibil să avem nevoie de un vaccin modificat pentru ca acoperirea să fie şi mai mare.

Până în vara lui 2021, lucrurile vor reveni în mare la normal şi până în 2022, în unele ţări precum Spania, SUA, situaţia va reveni aproape total la normal”, a declarat Bill Gates pentru El Pais.

Bill Gates a prevestit pandemia de coronavirus

Fondatorul Microsoft este în centrul teoriilor conspiraţiei despre apariţia coronavirusului. A ajuns în această situaţie după ce, într-un interviu acordat în 2015, a afirmat că se aşteaptă ca omenirea să se confrunte mai degrabă cu un virus foarte periculos decât cu un război mondial:

”Dacă ceva va omorî mai mult de 10 milioane de oameni în următoarele decenii, va fi mai degrabă un virus extrem de infecţios decât un război. Nu rachete, ci microbi”, spunea Bill Gates în 2015.

Această afirmaţia l-a transformat într-un actor principal în teoriile conspiraţiei. În realitate, Bill Gates s-a făcut mai degrabă remarcat prin numeroasele acte caritabile pe care le-a făcut şi prin donaţiile pe care le-a realizat pentru descoperirea unui vaccin care să pună capăt pandemiei de coronavirus.

Afla mai multe despre: bill gates 

viewscnt
Articole similare