Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când se întoarce Dinamo pe Arena Naţională. Fără victorie pentru "câini", în acest sezon

Când se întoarce Dinamo pe Arena Naţională. Fără victorie pentru "câini", în acest sezon

Fotbal

Comentarii

Conducerea "câinilor" a decis care va fi următorul adversar pe care formaţia lui Dusan Uhrin Jr. îl va înfrunta pe Arena Naţională din Capitală.

Primul meci oficial pe teren propriu pentru Dinamo Bucureşti, programat pe 18 octombrie, contra celor de la Gaz Metan Mediaş se va disputa pe arena din "Ştefan cel Mare". Se pare că patronul Ionuţ Negoiţă a luat această decizie convins de faptul că nu-şi poate acoperi nici măcar chiria pentru meci din biletele vândute, 30.000 de euro, aşa că nu are rost să mute meciul pe cea mai mare arenă a ţării. În plus, gazonul nu se prezintă în cele mai bune condiţii. 

Sunt şanse foarte mari ca şi meciul cu FC Viitorul Constanţa, următorul după Gaz Metan, din 27 octombrie, să se dispute pe stadionul "Dinamo". Cel mai probabil, dinamoviştii vor juca abia partida cu CFR Cluj pe Arena Naţională, pe 9 noiembrie, deoarece sunt obligaţi de unul dintre sponspori să dispute 10 meciuri în acest sezon pe cel mai mare stadion al României. 

Până acum, au fost bifate trei meciuri: cu Craiova 0-2, cu Botoşani, 1-1 şi cu FCSB, 1-1. Dacă nu se califică în play-off şi nu vor îndeplini cerinţa sponsorului, reţeta financiară poate fi dezastruoasă pentru Dinamo.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare