Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când şi cu cine joacă România U21 în semifinalele Euro 2019. Acesta este adversarul ”tricolorilor mici”

Când şi cu cine joacă România U21 în semifinalele Euro 2019. Acesta este adversarul ”tricolorilor mici”

Echipa națională

Comentarii

România U21 joacă în semifinalele Euro 2019 contra naţionalei Germaniei, câştigătoarea turneului final din 2017

Naţionala de tineret s-a calificat în semifinalele Campionatului European de Tineret din Italia şi San Marino! Germania este adversarul României în semifinalele turneului final Euro 2019.

Când se joacă semifinala Germania - România?

Când se joacă semifinala Germania - România? Partida care poate duce România în finala turneului final din Italia şi San Marino se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00. Meciul se joacă la Bologna pe superbul Stadio Renato Dall'Ara. În cealaltă semifinală, de la ora 22:00, se vor duela Spania şi Franţa. Meciul va avea loc la Reggio Emilia.

Cine este Germania, adversara României din semifinale

Germania Under 21 este pregătită de fostul internaţional, Stefan Kuntz. Antrenorul în vârstă de 56 de ani pregăteşte naţionala de tineret din 2016, iar în cariera sa a mai pregătit echipe precum Karslhruher, LR Ahlen sau Waldhof Mannheim. În 2017, Kuntz a cucerit trofeul european la nivel U21 cu naţionala germană, o naţională din care făceau parte fotbalişti ca Serge Gnabry, Max Meyer, Marc Oliver Kempf sau Felix Platte.

Vedetele Germaniei

Luca Waldschimdt este fotbalistul care a furat toate privirile în meciurile de până acum. Atacantul în vârstă de 23 de ani joacă la Freiburg, dar a intrat deja în atenţia cluburilor Bayern Munchen şi Borussia Dortmund.

Mahmoud Dahoud de la Dortmund este cea mai grea piesă din linia mediană a nemţilor. Jonathan Tah conduce defensiva. Fundaşul în vârstă de 23 de ani joacă la Leverkusen şi este cu adevărat un lider în apărarea lui Kuntz. Însă Germania nu are doar trei fotbalişti care ies în evidenţă. Marco Richter de la Augsburg, Johannes Eggstein de la Werder, Arne Maier de la Hertha, Levin Oztunali de la Mainz sau Timo Baumgartl de la VfB Stuttgart se numără printre fotbaliştii exponenţiali ai actualei naţionale germane.

Cel mai bine cotat fotbalist al nemtilor este Jonathan Tah, evaluat la 40 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Il urmeaza cu 30 de milioane de euro Maximilian Eggstein si Lukas Klostermann, iar Arne Maier are o valoare de 24 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: românia u21semifinale euro 2019 

viewscnt
Articole similare