Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Când un jucător cade pe teren, am impresia că-l văd pe el” Dezvăluiri tulburătoare la cinci ani de la dispariţia lui Patrick Ekeng

„Când un jucător cade pe teren, am impresia că-l văd pe el” Dezvăluiri tulburătoare la cinci ani de la dispariţia lui Patrick Ekeng

Superliga

Comentarii

Dinamo l-a comemorat, ieri, pe camerunezul Patrick Ekeng, jucător care a decedat pe teren la vârsta de 26 de ani după un stop cardiac.

Jucătorul dinamovist a murit pe 6 mai 2016 în timpul partidei dintre Dinamo şi Viitorul. Acesta s-a prăbuşit pe jos la centrul terenului şi nu a mai putut fi salvat.

Medicul de pe ambulanţa care l-a transportat pe camerunez la spital a fost condamnat definitiv la 18 luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, acesta fiind găsit vinovat pentru că nu a efectuat manevrele de resuscitare la timp.

Impresarul fotbalistului, Laurette Nogo a vorbit despre relaţia pe care o are cu soţia acestuia şi despre cum tragicul eveniment încă este viu în memoria ei.

„Ieri, (pe 6 mai) am evitat să ies din casă. Tot ce am făcut a fost să urmăresc singurele meciuri în care a jucat şi să mă gândesc la acel moment trist care nu-mi face bine nici astăzi. Chiar şi atunci când merg la un meci, iar un jucător cade pe teren, am impresia că-l văd pe el. Mi se opreşte inima în loc.

„Fetiţa a aflat de moarta tatălui cam acum doi ani”

Am vorbit cu soţia lui, Nathalie. Vorbesc mai mereu cu ea. Am început să plângem împreună, cred că ne-a şi făcut bine să ne descărcăm. Când două femei încep să plângă, nu cred că îşi mai găsesc cuvinte să continue conversaţia. Chiar dacă nu ne sunăm, ne trimitem mesaje. Îmi place să vorbesc şi cu fetiţa, iar băiatul creşte. Pe el întreb doar ce face şi cum e, nu pot să intru şi în acel subiect. Fetiţa a aflat de moartea tatălui cam acum doi ani. 

Nathalie a fost obligată să-i spună fetiţei cele întâmplate, tot întreba mereu de el, nu înţelegea niciodată de ce nu e acasă, de ce nu mai vorbeşte cu ea nici măcar la telefon”, a mărturisit Laurette Nogo, la GSP Live. 

Cei de la Dinamo nu s-au implicat cum au promis

Impresarul a dezvăluit şi că oficialii lui Dinamo nu au păstrat legătura cu soţia lui Ekeng, deşi în primă fază ei au anunţat că o vor ajuta din punct de vedere financiar. 

„Am aruncat săgeţi către Dinamo şi arunc în continuare. S-a procedat OK într-un fel, dar în celălalt fel nu. Cu Nathalie nu s-a procedat foarte bine. Merita mult mai mult. Declaraţiile publice ale domnului Negoiţă au rămas doar declaraţii publice. 

Nici măcar nu au mai luat legătura cu Nathalie, nici măcar s-o întrebe dacă e bine sau dacă are nevoie de ceva. Din câte am înţeles, Dinamo s-ar fi folosit de banii strânşi de suporteri pentru Ekeng pentru a trimite corpul lui Patrick în Camerun. Dar banii nu au ajuns la Nathalie, cel puţin din ce am auzit de la ea şi de la fratele lui Patrick”, a afirmat impresara pentru sursa citată anterior. 

Afla mai multe despre: patrick ekengdinamo 

viewscnt
Articole similare