Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când va conduce Cosmin Contra primul antrenament după ce a semnat cu Dinamo

Când va conduce Cosmin Contra primul antrenament după ce a semnat cu Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Noul antrenor principal Cosmin Contra va conduce joi, de la ora 18:00, la Săftica, prima şedinţă de pregătire în noul mandat pe banca tehnică a dinamoviştilor.

Tehnicianul dinamovist şi-a ales staff-ul pentru acest sezon competiţional, format din Ionel Tersinio Gane (antrenor secund), Javi Reyes (preparator fizic) şi Leo Fuentes Martínez (antrenor portari).

"Programate în cantonamentul de la Săftica, antrenamentele sunt închise presei, accesul reprezentanţilor mass-media fiind restricţionat conform reglementărilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19. Imagini de la primul antrenament condus de Cosmin Contra vor fi publicate de fotoreporterul clubului pe pagina oficială de Facebook", a anunţat FC Dinamo.

Cosmin Contra, noul antrenor al lui Dinamo!

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo şi a fost prezentat oficial. Antrenorul în vârstă de 44 de ani revine astfel în Ştefan cel Mare, unde a mai antrenat în perioada februarie septembrie 2017. A fost atunci ultima dată când Dinamo s-a bătut la titlu.

"Guriţă" se va baza în mare parte pe colaboratorii pe care i-a avut până acum, dar sunt şi câteva noutăţi. Astfel, unul dintre secunzii săi va fi Jerry Gane, pe care l-a avut şi la echipa naţională. Preparator fizic va fi Javi Reyes, alături de care de asemenea a mai lucrat. Antrenor cu portarii va fi un tehnician spaniol, recomandat de noua conducere a lui Dinamo. Un alt lucru important, Gigi Mulţescu - antrenorul lui Dinamo - va rămâne în continuare în cadrul clubului, dar pe o altă funcţie. De asemenea, Cornel Ţălnar va rămâne în continuare pe funcţia de director tehnic.

Afla mai multe despre: cosmin contraantrenamentdinamo 

viewscnt
Articole similare