Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când va debuta George Ganea la FC U Craiova! Marius Croitoru a oferit un răspuns: ”Îl veţi vedea în teren atunci!”

Când va debuta George Ganea la FC U Craiova! Marius Croitoru a oferit un răspuns: ”Îl veţi vedea în teren atunci!”

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova a confirmat oficial transferul lui George Ganea, care a fost fotografiat alături de tatăl său şi patronul Adrian Mititelu la prezentare.

Adrian Mititelu este un om foarte ocupat după eliberarea din penitenciar. Omul de afaceri şi-a reluat rolul la FC U Craiova, după ce fusese suplinit de fiul său, şi s-a pus pe făcut treabă în Bănie.

Aducerea lui Marius Croitoru la club pare să fi fost o reală lovitură pentru olteni, care deja visează la play-off, în ciuda faptului că în ultima stagiune se luptau la retrogradare până la revenirea lui Nicolo Napoli.

Totuşi, pentru a îşi atinge obiectivul, Marius Croitoru a explicat conducerii că mai are nevoie de întăriri, întrucât, realist, lotul a fost ”betonat” doar în apărare în această vară, mijlocul şi atacul rămânând aproape intacte în raport cu ultima stagiune.

În compartimentul ofensiv, doar Gabi Iancu şi Yassine Bahassa au fost aduşi la club, în timp ce unicul mijlocaş sosit la echipa din Bănie este David Croitoru, fiul noului antrenor, adus imediat după instalarea acestuia pe bancă. Mititelu nu a stat pe gânduri şi l-a adus la echipă şi pe George Ganea, atacantul lui Gică Hagi. 

Marius Croitoru a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Petrolul Ploieşti, din etapa cu numărul 6 din Superligă. Meciul va putea fi urmărit pe OrangeSport 1 şi în format video-text pe orangesport.ro. El a vorbit despre George Ganea. Antrenorul susţine că jucătorul trebuie să atingă o formă fizică bună pentru a debuta în echipa oltenilor. 

”În veţi vedea în teren atunci!”

”Ganea este un jucător de viitor, un jucător talentat care a jucat la echipe de play-off. Va fi un câştig. Rămâne doar ca din punct de vedere fizic să ajungă la nivelul pe care ni-l dorim noi şi îl veţi vedea în teren”, a spus Marius Croitoru, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: fc u craiova-croitoru-george ganea 

viewscnt
Articole similare