Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când va decide Messi dacă pleacă sau rămâne la Barcelona. Presa din Spania a anunţat momentul decisiv

Când va decide Messi dacă pleacă sau rămâne la Barcelona. Presa din Spania a anunţat momentul decisiv

FC Barcelona

Comentarii

Viitorul fotbalistic al lui Leo Messi (33 de ani) e în aer, fiind în ultimele luni de contract cu FC Barcelona, iar presa din Spania a aflat când va lua argentinianul decizia finală în ceea ce priveşte continuarea sau plecarea de pe Camp Nou. Actuala înţelegere a lui Messi cu Barcelona expiră în vara lui 2021.

Când va decide Messi dacă rămâne sau pleacă de la Barcelona

Alfred Martinez, unul dintre jurnaliştii cu surse foarte bune în anturajul lui Messi şi al Barcelonei, a anunţat, luni, că starul de pe Camp Nou va lua decizia finală în ceea ce priveşte viitorul său în luna mai, aproape de finalul actualului sezon. Joan Laporta, noul preşedinte al Barcelonei, vrea mai întâi să cunoască adevărata situaţie economică a clubului înainte de a-i face o propunere lui Messi.

Fiind în ultimele şase luni de contract, Messi poate negocia cu oricine, dar, potrivit sursei citate, argentinianul îşi doreşte linişte în acest moment şi va asculta nicio propunere de la niciun club până în mai. După venirea lui Laporta, Barcelona are prioritate în ceea ce-l priveşte pe Messi, însă cluburi precum PSG sau Manchester City sunt şi ele în pole-position pentru semnătura argentinianului.

În plus, aceeaşi sursă mai anunţă că Jorge Messi, tatăl şi agentul starului Barcelonei, n-are de gând să vină în oraş prea curând pentru negocieri.

Afla mai multe despre: leo messibarcelonadeciziecontractplecare 

viewscnt
Articole similare