Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când va prelua o nouă echipă? Răzvan Lucescu a făcut anunţul: „Aştept asta şi după semnez”

Când va prelua o nouă echipă? Răzvan Lucescu a făcut anunţul: „Aştept asta şi după semnez”
Comentarii

Răzvan Lucescu (52 de ani) este liber de contract după despărţirea, recentă, de Al Hilal.

Conform celor spuse de antrenorul român, nu va semna cu nici o echipă până la finalul sezonului.
„Nu au fost discuţii în mod direct, dar nu aş vrea să vorbim despre asta. Mi-am propus să nu discut despre astfel de situaţii şi nici să mă promovez. Mie îmi plac chestiile concrete. Acum, eu sunt liber. Am obţinut lucruri extraordinare. E normal ca atunci când o echipă se află în dificultate să apară numele meu. O să vedem. Aş fi putut să merg de acum să antrenez, dar prefer să aştept până la vară, aştept să se termine sezonul acesta. Mi-am propus asta.

E complicat ca, intrând acum, să pot avea un control asupra echipei. Şi la nivel psihologic e afectată. Aşa că mi-am spus să evit o astfel de situaţie. Bine, există şi oportunităţi pe care nu trebuie să le scap şi să risc. Dar trebuie să vină. Sunt antrenor şi nu ştiu ce se va întâmpla. Pot să spun ceva acum şi să apară o conjunctură diferită. Nu vreau să nu vorbesc despre lucruri care nu sunt concrete”, a spus Răzvan Lucescu la GSP LIVE.

Răzvan Lucescu a antrenat următoarele echipe: Rapid, FC Braşov, El-Jaish, Petrolul, Xanthi, PAOK şi Al-Hilal. De asemenea, renumitul tehnician a mai fost şi selecţionerul României între 2009 şi 2011, timp în care a strâns 21 de partide.

  • 3 trofee a cucerit Răzvan Lucescu la Al Hilal: un titlu, o Cupă şi o Ligă a Campionilor Asiei

Afla mai multe despre: razvan lucescual hilal 

viewscnt
Articole similare