Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când va reveni Alexandru Răuţă pe teren! ”Toate testele pe care le-am făcut au ieşit bine!”

Când va reveni Alexandru Răuţă pe teren! ”Toate testele pe care le-am făcut au ieşit bine!”
Comentarii

Alexandru Răuţă a declarat că analizeze efectuate după criza respiratorie post COVID-19 pe care a suferit-o în meciul cu Rapid, au ieşit bine.

Acum, fotbalistul lui Dinamo va intra în programul normal al echipei. De asemenea, el a lămurit totul şi a spus că nu a fost nimic legat de inimă. Fotbalistul speră ca săptămâna viitoare să poată intra pe teren. Dinamo va juca duminică, de la 18:30, contra campioanei CFR, iar Răuţă a vorbit despre următoarea partidă a câinilor. 

”Toate testele pe care le-am făcut au ieşit bine!”

”Sunt bine acum, toate testele pe care le-am făcut au ieşit bine şi toate lucrurile sunt pe un făgaş normal. A fost o problemă respiratorie. Şi anul trecut am avut Covid şi acum la fel, a fost respiratorie, nu a fost nimic legat de inimă, am făcut toate testele şi au ieşit OK. Acum totul este sub control şi sper ca de săptămâna viitoare să intru pe teren.

E bine că lucrurile au ieşit aşa cum îmi doream şi că am trecut pe lângă o tragedie, cum se spune. Acum nu am nicio teamă, toate controalele sunt OK. Sunt perfect sănătos. Toată lumea trebuie să se controleze după Covid-19, eu am avut probleme atunci, am fost şi internat la 'Matei Balş', dar acum sunt OK şi nu am probleme.

Am făcut antrenamente separat, am vorbit şi cu domnul Rednic şi mi-a spus că nu vrea să mă bage în meciul acesta ca să nu riscăm nimic, dar de săptămâna viitoare voi intra normal. Până acum nu am mai avut probleme, dar acum am avut şi eu o răceală şi de aia am şi rămas fără respiraţie, nu eram bine. Oricum, şi atunci când am căzut, am fost conştient. 

Ştim că ne aşteaptă un meci greu cu CFR Cluj, dar Dinamo de obicei la meciurile grele s-a mobilizat şi sunt convins că aşa va fi şi acum. Eu cred că începând de mâine, de la meciul cu CFR Cluj, veţi vedea o altă faţă a lui Dinamo, sunt sigur”, spus Răuţă, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu CFR. 

Afla mai multe despre: dinamo-răuţă-liga 1 

viewscnt
Articole similare