Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când va semna Jose Mourinho un nou contract? Anunţul surprinzător făcut de antrenor: "Când intri în atât de multe contradicţii este foarte greu să lucrezi!"

Când va semna Jose Mourinho un nou contract? Anunţul surprinzător făcut de antrenor: "Când intri în atât de multe contradicţii este foarte greu să lucrezi!"
Comentarii

Antrenorul Jose Mourinho, demis în decembrie de Manchester United, a dezvăluit că următorul său club trebuie să aibă un sentiment puternic de ''empatie structurală'', care să-l ajute să facă faţă cerinţelor din fotbalul modern, în care puterea jucătorului poate influenţa puternic jocul, relatează Reuters.

Tehnicianul portughez plănuieşte să preia o echipă înainte de finalul acestui sezon, dar va accepta doar un club fără conflicte interne.

Al treilea sezon al lui Mourinho la United a fost dominat de relatările constante ale mediei engleze privind un o ruptură cu Paul Pogba, înainte ca patronii să decidă demiterea lusitanului din cauza rezultatelor neconvingătoare.

''Acum avem o generaţie de jucători care nu sunt doar jucători, ci un întreg pachet. Ai jucătorul, familia, agentul, anturajul, directorul de comunicare. Când ai un jucător, ai toate aceste preocupări. Şi dacă nu există nicio empatie în structura clubului intri în atât de multe contradicţii încât este foarte greu să lucrezi'', a declarat Mourinho, 56 ani, pentru The Telegraph.



De când a câştigat Liga Campionilor în 2004 cu FC Porto, Mourinho a trecut apoi pe la Chelsea, Inter Milano, Real Madrid şi Manchester United, câştigând 20 de trofee majore.

Mourinho îşi doreşte pe viitor un proiect pe termen lung: ''Dacă este un club fără ambiţii, nu voi accepta. Aceasta este a doua mea cerinţă. Prima este empatia structurală. Vreau să colaborez cu oameni pe care îi iubesc. Oameni cu care sunt fericit să lucrez, cu care împărtăşesc aceleaşi idei''. 

Afla mai multe despre: deciziemourinho 

viewscnt
Articole similare