Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Când văd un bărbat mai frumos, imediat se aricesc. Le-a dat clasă”. Anamaria Prodan jubilează după un nou meci de excepţie făcut de Hermannstadt | EXCLUSIV

„Când văd un bărbat mai frumos, imediat se aricesc. Le-a dat clasă”. Anamaria Prodan jubilează după un nou meci de excepţie făcut de Hermannstadt | EXCLUSIV

Hermannstadt​

Comentarii

Cine râde la urmă râde mai bine. Este şi cazul Anamariei Prodan, care este în culmea fericirii după parcursul senzaţional al lui Hermannstadt din ultima vreme.

Hermannstadt a învins-o în ultima etapă pe Academica Clinceni, scor 2-0, şi a ajuns la şase meciuri consecutive fără eşec, dintre care cinci victorii şi un rezultat de egalitate. Conform Anamariei Prodan, principalul artizan al acestei performanţe este nimeni altul decât antrenorul Ruben Albes. 
 
Contestat pentru ţinuta vestimentară, tehnicianul spaniol a început slab la Sibiu. A pierdut cu Viitorul şi cu Hermannstadt, dar apoi a ajuns să aibă o serie de invincibilitate de şase partide, dintre care cinci victorii şi un egal. Ultima victorie a fost obţinută la Clinceni, scor 2-0.
 
Hermannstadt este locul 2 în play-out, cu 34 de puncte, iar retrogradarea este tot mai departe de echipa lui Ruben Albes. 
 
„Nu le-am făcut nimic, le-am adus antrenor. Şi avem relaţia asta aşa cu jucătorii, avem o familie minunată. Lumea critică, lumea nu are răbdare. Eu niciodată nu fac paşi aşa de nebună cum au spus toţi că am făcut paşi de nebună şi am dat afară un antrenor. 

Eu am discutat cu conducerea şi am propus un alt antrenor şi ştiam exact cine este Ruben Albes, nu am adus un antrenor în România să stea descheiat la cămaşă cum au spus ei. Le-a dat clasă şi ca fotbal şi ca ţinută şi ca imagine. 
 
I-am explicat că românii au aşa o doză mai mare de invidie câteodată şi femeile parcă sunt mai ingăduitoare. Bărbaţii când văd un bărbat mai frumos atunci imediat se aricesc”, a declarat Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.
 
 
 

Afla mai multe despre: anamaria prodanalbeshermannstadt 

viewscnt
Articole similare