Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când viaţa bate filmul. Un fotbalist de top a devenit tată de trei ori în mai puţin de două luni

Când viaţa bate filmul. Un fotbalist de top a devenit tată de trei ori în mai puţin de două lunigalerie foto
Comentarii

Povestea lui Saido Berahino depăşeşte orice imaginaţie. Fotbalistul a devenit de trei ori tată în mai puţin de două luni. Pe terenul de fotbal în schimb nu excelează. Are două goluri marcate în ultimii trei ani.

Saido Berahino a fost o mare speranţă a fotbalului englez. A jucat pentru naţionalele de juniori ale Albionului, dar concurrenţa dură l-a obligat să opteze până la urmă pentru tricoul naţionalei din Burundi, ţara natală a atacantului aflat acum la Stoke City. 

Cota lui de piaţă a scăzut însă în ultimii ani. Fotbalistul de 25 de ani era evaluat în 2015 la 15 milioane de euro, dar ineficienţa din utlima perioadă l-a făcut să fie mai puţin bine cotat. De altfel, cifrele sale sunt dezastruoase. In acest sezon Berahino a marcat primele două goluri ale sale după o pauză de aproape trei ani de zile. În perioada asta punctase doar pentru echipele de tineret ale cluburilor unde jucase. 

Unul dintre motivele secetei sale fotbalistice este şi viaţa extrasportivă a africanului. Jurnaliştii britanici au aflat detalii cu totul şi cu totul ieşite din comun despre fotbalist. Berahino "a făcut rost" într-un timp record de trei moştenitori. Trei femei a făcut fericite Berahino într-o lună şi jumătate.

Prima dintre ele este Stephania Christoforou de 27 de ani care a născut un băieţel pe nume Costa pe 30 mai într-un spital din Birmingham. Iar fotbalistul a recunoscut copilul pentru că pe certificatul său de naştere băieţelul poartă numele său.

Iar povestea nu se termină aici. Berahino a devenit din nou tată pe 15 iulie. Mama ar fi o asistentă medicală africană în vârstă de 28 de ani care a născut o fetiţă într-o clinică din Walsall. Deocamdată burundezul nu recunoaşte că ar fi tatăl copilului iar avocaţii lui negociază cu proaspată mămică detaliile unei înţelegeri amiabile între părţi.  

Două zile mai târziu, a venit un nou anunţ care a şocat insula. Chelsea Lovelace, un model britanic în varstă de 27 de ani a născut de asemenea o fetiţă, culmea, în aceeaşi clinică din Walsall.

Numele lui Berahino figurează pe certificatul de naştere al copilului apărut în urma unei relaţii pe care cei doi au avut-o la început de an. De altfel papaprazzi i-au şi surprins în reşedinţa fotbalistului pe Saido şi Chelsea. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: berahinostoke citytată 

viewscnt
Articole similare