Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când vine Edward Iordănescu la Astra? "Momentan nu ştim nimic" Alexandru Radu şi-a explicat poziţia: "Eu rămân cât este nevoie la echipă"

Când vine Edward Iordănescu la Astra? "Momentan nu ştim nimic" Alexandru Radu şi-a explicat poziţia: "Eu rămân cât este nevoie la echipă"

Astra Giurgiu

Comentarii

FC Argeş a obţinut, vineri, prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a VII-a.

Astra Giurgiu a fost condusă de pe banca tehnică de Alexandru Radu, tehnician care a explicat după meci care este starea jucătorilor giurgiuveni: "Jucătorii sunt puţin căzuţi psihic, pentru că încă nu au obţinut o victorie în prima ligă, au un singur punct. Ne gândeam cu acest meci să luăm cele trei puncte să ieşim puţin din această stare" a mărturisit acesta.

FC Argeş - Astra 1-0. Nou-promovata a obţinut prima victorie din acest sezon al Ligii 1! Dezastru pentru echipa din Giurgiu

La Giurgiu este aşteptat Edward Iordănescu: "Momentan nu ştim nimic. Sperăm ca pe viitor. Mai multe poate să vă spună Dani Coman" a explicat Radu.

Ce înseamnă viitor? "Viitorul apropiat. Dani Coman poate să vă spună mai multe. Eu rămân cât este nevoie la această echipă. Eu am venit să ajut. Probabil că în momentul în care Dani Coman se va pune la punct cu totul, atunci şi Edi va veni" a mai spus Alexandru Radu.

Ionuţ Şerban din penalty a adus prima victorie în actuala stagiune pentru FC Argeş în partida cu Astra Giurgiu. Formaţia lui Budescu şi Montini va fi probabil preluata de Edward Iordănescu, tehnician cu care Astra negociază de ceva timp. 

Afla mai multe despre: astra giurgiuedward iordănescualexandru radu 

viewscnt
Articole similare