Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Candidată surpriză la promovarea în Liga 1 pentru sezonul următor! "Mi-e dor, normal". Cele şapte transferuri realizate

Candidată surpriză la promovarea în Liga 1 pentru sezonul următor! "Mi-e dor, normal". Cele şapte transferuri realizate

Liga 2

Comentarii

Concordia Chiajna a retrogradat din Liga 1 la finalul sezonului 2018-2019, dar acum are planuri mari. Ilfovenii şi-au întărit considerabil lotul, inclusiv cu fostul golgheter al Ligii 1, Azdren Llullaku, şi speră să revină în prima ligă cu Florin Bratu pe banca tehnică.

Concordia Chiajna a terminat sezonul trecut din Liga 2 pe locul 16, dar în sezonul 2020-2021, în funcţie de sistemul ales, speră să prindă play-off-ul. Antrenorul Florin Bratu a oferit ultimele detalii despre schimbările de la clubul ilfovean: 

"Probabil se va schimba sistemul competiţional, vor fi echipe cu pretenţii, mă refer aici la Rapid şi la Petrolul, care nu au promovat în sezonul trecut şi îşi doresc ca în sezonul următor să facă treaba aceasta. Liga 2 este un campionat de anduranţă, estre un campionat imprevizibil. Şi dacă eşti pregătit din punct de vedere fizic şi mental foarte bine, ai un lot de jucători numeros şi valoric, eu zic că poţi face faţă.  

Lotul meu este unul bun în momentul de faţă, probabil că mai aşteptăm două, trei întăriri. În funcţie de ce sistem competiţional se va opta în zilele următoare, vom spune şi obiectivele pe care le vom avea. Vorbim despre promovare, dar vedem ce sistem va fi. Că dacă se va juca playoff şi playout, mai întâi trebuie să prindem primele 6. După care vorbim de promovare.

Mi-e dor de Liga 1, normal. Îmi doresc ca pe viitor să aduc Concordia Chiajna în Liga 1", a declarat tehnicianul Concordiei Chiajna pentru Telekom Sport. 

Transferurile realizate de Concordia Chiajna înaintea sezonului 2020-2021

Azdren Llullaku (atacant, 32 de ani, ex Şahtior Soligorsk ), Andrei Hergheligiu (atacant, 28 de ani, ex CS Mioveni), Alexandru Cherecheş (fundaş, 23 de ani, ex ASU Poli), Ionuţ Biceanu (mijlocaş, 26 de ani, ex Astra), Baudouin Kanda (mijlocaş, 27 de ani, ex Farul Constanţa), Sergiu Arnăutu (atacant, 30 de ani, ex Petrolul) şi pe Philippe Nsiah (atacant, 25 de ani, ex Thanh Hoa FC – Vietnam).

Afla mai multe despre: concordia chiajnaazdren llullakupromovare liga 1 

viewscnt
Articole similare