Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cândva credea că va fi de antrenat de el, acum a dat gol chiar sub ochii lui. Cum a văzut Manea prezenţa lui Mourinho la România-Finlanda

Cândva credea că va fi de antrenat de el, acum a dat gol chiar sub ochii lui. Cum a văzut Manea prezenţa lui Mourinho la România-Finlanda

Fotbal intern

Comentarii

Cristi Manea a marcat, marţi seară, în succesul obţinut contra Finlandei, scor 2-0, primul său gol pentru echipa naţională. Coincidenţă sau nu, totul s-a întâmplat chiar sub privirile lui Jose Mourinho, antrenor la Chelsea în perioada în care fundaşul dreapta credea că va ajunge pe Stamford Bridge.

"Nu ştiu, nu e treaba mea (n.r. - întrebat dacă portughezul a avut ce vedea la meci). Treaba mea e să joc pe teren, să-mi fac treaba cât mai bine şi să câştige echipa", a spus Manea, la finalul partidei.

Întrebat dacă i-ar plăcea să fie pregătit de "Special One", fotbalistul de 20 de ani nu a stat pe gânduri: "Da! Cum să nu?! Toată lumea îşi doreşte să aibă un asemenea antrenor. Dar îmi pare bine că până acum am putut să lucrez cu domnul Contra şi domnul Petrescu şi domnul Hagi, nişte oameni minunaţi".

Manea şi-a început cariera la Viitorul, iar în 2014, la 16 ani şi nouă luni, a devenit cel mai tânăr debutant din istoria echipei naţionale a României. Un an mai târziu, el a fost transferat de la Viitorul la clubul cipriot Apollon Limassol. Şi asta după ce presa internaţională anunţase că tânărul fotbalist va ajunge la Chelsea, fără ca Gică Hagi să nege această informaţie, dar nici s-o confirme, ce-i drept. După ce a devenit campion cu CFR, fotbalistul a recunoscut pentru Telekom Sport că şi el a căzut în capcana numită Premier League.

"Da, sincer să vă zic, prima oară am crezut că acolo merg. Prima oară când am auzit unde mă duc, am început să plâng. Când am auzit că merg în Belgia, la Mouscron. Am zis că nu se poate aşa ceva! Eram mic, nu aveam experienţă, m-a furat şi peisajul puţin, am debutat la echipa naţională. Prima oară, când am semnat, a venit cineva de la ei din club şi mi-a zis că planul era ca după doi-trei ani să ajung la Chelsea", a spus Cristi Manea, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: maneamourinhochelsea 

viewscnt
Articole similare