Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cândva era considerat cel mai bun din România, acum a fost pus pe liber! Universitatea Craiova s-a despărţit de un jucător pe care spera să încaseze milioane de euro

Cândva era considerat cel mai bun din România, acum a fost pus pe liber! Universitatea Craiova s-a despărţit de un jucător pe care spera să încaseze milioane de eurogalerie foto
Comentarii

E scurt drumul de la "cel mai bun", la "nu mai avem nevoie de tine", mai ales în fotbal! Universitatea Craiova s-a despărţit de unul dintre jucătorii în care îşi punea mari speranţe, cândva, fundaşul dreapta elveţian de origine croată, Ivan Martic.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a avut o primă parte de sezon fantastică, fiind inclus în echipa ideală a jucătorilor străini din Liga 1. Avea un gol şi două pase de gol după primele şase etape, în care evoluase doar în patru dintre ele. Apoi, ceva s-a rupt în relaţia cu antrenorul Victor Piţurcă. După etapa a 11-a a luat loc pe banca de rezerve, iar apoi a fost trimis la echipa secundă. Între timp, la Craiova, pe postul de fundaş dreapta au fost aduşi alţi doi jucători, tânărul Ştefan Vlădoiu, care se încadrează şi în regula U21, dar şi fostul internaţional român Alexandru Măţel.

Universitatea Craiova s-a despărţit de un jucător pe care visa să încaseze milioane de euro

Odată cu plecarea lui Victor Piţurcă de la echipă, Martic a revenit în primul 11. însă evoluţiile sale nu au fost deloc cele care îl recomandau ca fiind cel mai bun fundaş dreapta din campionatul României, aşa cum multă lume îl considera la începutul sezonului.

În două dintre cele mai importante meciuri de până acum ale oltenilor, Ivan Martic a greşit decisiv. Întâi şi-a marcat un gol în proprie poartă la înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-2, apoi a greşit impardonabil la partida cu FCSB, de pe Arena Naţională, de unde formaţia din Bănie a fost şifonată bine.

Criticat din toate părţile pentru evoluţiile sale modeste, jucătorul cotat de Transfermarkt la 800.000 de euro a anunţat conducerea că din vară vrea se plece. Se parcă că pornind de la această discuţie, cele două părţi au căzut de acord asupra reziliere amiabile de contract, în avantajul amânduror.

Universitatea Craiova pare dispusă să se bazeze în continuare pe tânărul internaţional de tineret, Ştefan Vlădoiu, ajutat din spate de experimentatul constănţean, Alexandru Măţel.

  • În cariera sa, Ivan Martic a mai evoluat la St.Gallen, HNK Rijeka, Spezia, Verona şi Schauffhausen.
  • Pentru Craiova a bifat 74 de meciuri, cinci goluri şi şapte pase decisive

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare