Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Canotajul are prioritate astăzi la Telekom Sport! Surorile Bereş vor fi invitatele Geaninei Iacob la Zoom Sport

Canotajul are prioritate astăzi la Telekom Sport! Surorile Bereş vor fi invitatele Geaninei Iacob la Zoom Sport

Diverse

Comentarii

Ediţia de astăzi a emisiunii Zoom Sport le este dedicată canotorilor români, care s-au întors cu 6 medalii de la Campionatele Europene. Invitatele Geaninei Iacob vor fi Amalia şi Mădălina Bereş, campioană, respectiv vicecampioană europeană.

Canotorii români şi-au respectat statutul şi la Campionatul European de la Lucerna. Delegaţia ţării noastre a obţinut 6 medalii, dintre care una de aur, patru de argint şi una de bronz. Aşa cum v-am obişnuit, campionii au prioritate la Zoom Sport, iar Geanina Iacob va sta de vorbă în această seară cu două dintre protagonistele de la Lucerna: Amalia Bereş, care a luat medalia de aur cu barca de 8+1, şi sora sa, Mădălina Bereş, vicecampioană europeană la 4 rame. 

Tot astăzi veţi putea urmări şi un reportaj senzaţional cu noul transfer de lux al echipei de handbal Dinamo, egipteanul Mohamed Mamdouh Shebib. Pivotul de 30 de ani are în palmares un trofeu al Ligii Campionilor, câştigat anul trecut cu Montpellier. Şi pentru a se acomoda cât mai repede cu ţara noastră, echipa Telekom Sport l-a dus pe Shebib la Muzeul Satului. Cum a ieşit şi care au fost reacţiile egipteanului, aflaţi astăzi, de la ora 19:00, pe Telekom Sport 3, în cadrul emisiunii Zoom Sport. 

 

Afla mai multe despre: zoom sportdinamo handbalcanotajmadalina beresamalia beres 

viewscnt
Articole similare