Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caparco, laude la adresa lui Camora: "El mi-a spus că a fost penalty. Îl cred! E un băiat de nota 10"

Caparco, laude la adresa lui Camora: "El mi-a spus că a fost penalty. Îl cred! E un băiat de nota 10"
Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a treia a Ligii I, în direct la Telekom Sport 1.

În prelungirile partidei, Camora a primit un cartonaş galben eronat pentru o presupusă simulare în careu, la o fază la care arbitrul ar fi trebuit să acorde penalty pentru CFR.

„A fost un meci greu. Am avut câteva ocazii bune. La un moment dat am crezut că vom scoate un rezultat bun, dar n-am reuşit. Au venit jucători de mare valoare la noi în această vară. Trebuie să ne gândim la următorul meci cu Sibiu. Avem un program greu, dar aşa e când joci în Liga 1. Camora mi-a spus că a fost penalty la el. Eu nu ştiu sincer, dar îl cred. El e un băiat de nota 10” - a spus Alessandro Caparco la Telekom Sport. 

„Nu sunt supărat că n-am marcat eu, ci că nu am reuşit să luăm măcar un punct. Am avut un program greu, îl avem în continuare. Am jucat bine cu Viitorul. E foarte important să câştigăm etapa viitoare. Nu cred că se pune problema să fie schimbat antrenorul - a spus Paul Batin la Telekom Sport. 

 

 

Afla mai multe despre: paul batinconcordia chiajnaliga 1 

viewscnt
Articole similare