Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Capăt de drum pentru Gabi Tamaş?! Patronul lui Hapoel anunţă ultimele detalii despre viitorul fundaşului

Capăt de drum pentru Gabi Tamaş?! Patronul lui Hapoel anunţă ultimele detalii despre viitorul fundaşului

Fotbal

Comentarii

Patronul lui Hapoel Haifa a anunţat că Gabi Tamaş se află într-o stare mentală foarte proastă în momentul de faţă şi din acest motiv nu va mai evolua în sezonul actual.

”Am vorbit cu el şi se află într-o stare mentală foarte proastă. Nu va mai juca în acest sezon. Ne vom gândi la ce se va întâmpla din sezonul viitor. S-a depăşit limita, este vorba de un lucru serios.

El devenise un idol al echipei şi vom stabili ce se va întâmpla, după ce se termină procedurile legale”, a spus patronul lui Hapoel Haifa, într-o conferinţă de presă.

Gabriel Tamaş a fost reţinut de poliţia israeliană în noaptea de luni spre marţi, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil cu viteza de 205 kilometri/oră, într-un sector de drum unde viteza legală maximă era de 90 de kilometri/oră. Poliţiştii l-au oprit pe Tamaş pentru viteză excesivă, apoi au constatat că internaţionalul român avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul exprirat).

Tamaş este în Israel din 2017, la Hapoel Haifa. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat, marcând două goluri.

Afla mai multe despre: gabi tamasarest tamas 

viewscnt
Articole similare