Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitan cu moral la pământ: ”Cei care sunt în club cu siguranţă vor schimba ceva. Mai jos de atât nu putem ajunge”

Căpitan cu moral la pământ: ”Cei care sunt în club cu siguranţă vor schimba ceva. Mai jos de atât nu putem ajunge”

FCSB

Comentarii

FCSB a fost eliminată, joi seară, în play-off-ul Ligii Europa, fiind învinsă cu scorul de 1-0 de Vitoria Guimaraes, în deplasare, în manşa secundă a fazei care precede grupele competiţiei.

Florin Tănase a explicat la finalul meciului pierdut cu Vitoria Guimaraes că echipa sa nu poate ajunge din acest moment mai jos de atât: ”Mai jos de ultimul loc? Nu cred ca se pune problema să retrogradăm, să fim serioşi. Sunt multe de schimbat la noi. Cei care sunt în club cu siguranţă vor schimba ceva” a declarat Tănase.

Decarul şi căpitanul FCSB-ului s-a declarat afectat de ceea ce a oferit echipa sa atât în Portugalia, cât şi în ultima vreme: ”Este normal să fiu afectat. Este al doilea an în care nu ne calificăm. Noi ca fotbalişti nu creştem, nu progresăm. Nu ştiu care este motivul, dar aşa cum am spus, sper să fie un nou început de aici pentru noi şi să începem să jucăm fotbal” a avertizat Florin Tănase într-o intervenţie la Pro X.

Întrebat dacă se pune problema schimbării de antrenor la FCSB după ce Vintilă a debutat cu două înfrângeri şi fără gol marcat, Tănase s-a limitat să adauge: ”Nu vreau să vorbesc despre antrenori”.

Afla mai multe despre: fcsbflorin tănase 

viewscnt
Articole similare