Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitan pe Naţional Arena! "Aşteaptă meciul de la tragerea la sorţi!" Ştefan Radu n-a uitat de unde a plecat şi vine "montat" la Bucureşti

Căpitan pe Naţional Arena! "Aşteaptă meciul de la tragerea la sorţi!" Ştefan Radu n-a uitat de unde a plecat şi vine "montat" la Bucureşti

UEFA Europa League

Comentarii

Lansat în fotbalul mare de Dinamo, Ştefan Radu a devenit în ultimii ani unui dintre cei mai importanţi jucători ai lui Lazio, iar românul va fi unul dintre puţinii titulari ai lui Lazio care vor juca şi în meciul tur cu FCSB, anunţă Gazzetta dello Sport.

FCSB - LAZIO, LIVE pe Telekom Sport 1, joi, de la 22:00

Italienii susţin că fundaşul român va purta banderola de căpitan în meciul cu FCSB şi că e decis să le arate atât roş-albaştrilor, cât şi fanilor fostei sale echipe că nu a uitat de unde a plecat.

"Va fi un fel de ambasador lazial (n.r. în România). De la tragerea la sorţi aşteaptă acest meci, fiind elementul capabil să mute echilibrul şi-n tribună! [...] El a câştigat două derby-ul cu Steaua şi a pierdut doar unul. Graţie lui, biancocelestii se vor simţi ca acasă", scriu italienii.



Cum ar putea arăta Lazio în meciul cu FCSB

  • Strakosa - Bastos, Luiz Felipe, S. Radu - Basta, L. Leiva, Murgia, Parolo, J. Lukaku - Nani, F. Caicedo

Afla mai multe despre: stefan radulaziofcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare