Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Căpitane, trezeşte-te, până nu e prea târziu!”. Fanii FCSB-ului îi dau deşteptarea lui Tănase

”Căpitane, trezeşte-te, până nu e prea târziu!”. Fanii FCSB-ului îi dau deşteptarea lui Tănase

Superliga

Comentarii

Golgheterul Ligii 1 şi căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase nu a fost în cea mai bună formă în ultimele două meciuri, iar asta s-a văzut şi în rezultatele roş-albaştrilor, echipa lui Toni Petrea fiind învinsă de Sepsi şi de Craiova.

Jucătorul de bază la trupei lui Petrea, Florin Tănase a lăsat de dorit în ultimele două partide jucate de FCSB. ”Decarul” echipei lui Becali a fost decisiv în nenumărate rânduri pentru ”roş-albaştri” în acest sezon, însă a dezamăgit când echipa a avut cea mai mare nevoie de evoluţiile sale.

Fanii FCSB-ului îi dau deşteptarea lui Tănase

Astfel, în urma meciurilor dezamăgitoare făcute de Florin Tănase, suporterii FCSB-ului i-au transmis un mesaj clar căpitanului echipei. Grupul Tornado 47 a încercat să îi aducă aminte ”decarului” de rolul său atât ca lider al echipei, cât şi ca marcator.

”Căpitanul e cel care trebuie să <<trezească>> echipa din momentele dificile. Căpitanul e cel care revigorează echipa. Căpitanul e cel care vorbeşte cu jucătorii şi le ridică moralul. Căpitanul e cel care face diferenţa pe teren, ca şi valoare.

Aşa căpitani au fost Rădoi, Bourceanu, Pintilii, că să-i amintim doar pe câţiva din ultimii căpitani ai Stelei. Fii că ei, căpitane! Căpitane, trezeşte-te şi trezeşte şi băieţii până nu e prea târziu! Barem în ceasul al 12-lea să-şi dea seama jucătorii ce înseamnă Steaua, unii dintre jucători se pare că nu conştientizează asta.

Tu, căpitane, tu trebuie să fii cel ce dă deşteptarea, fiind şi golgheterul campionatului. Tu, Tănase, căpitane, este timpul tău, acum! Forza Steaua!”, este mesajul postat de cei de la Tornado 47.

FCSB va primi vizita CFR-ului luni seara, de la ora 20:30. Meciul poate fi urmărit în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbflorin tănasetornado 47fani fcsbplay-off liga 1 

viewscnt
Articole similare