Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul CFR-ului, tranşant după un nou titlu de campion al României: ”Sper să reuşim să câştigăm şi la anul campionatul”

Căpitanul CFR-ului, tranşant după un nou titlu de campion al României: ”Sper să reuşim să câştigăm şi la anul campionatul”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a cincea oară în istoria sa şi pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSU Craiova.

Cu o etapă înainte de final, CFR Cluj are cinci puncte avans faţă de ocupanta locului 2, FCSB. CFR Cluj a mai câştigat titlul de campioană în 2008, 2010, 2012 şi 2018. În minutul 11, Kelici l-a împins în careu pe Păun, iar Haţegan a dictat penalty, transformat de Culio.

La finalul meciului, Camora, căpitanul echipei clujene a mărturisit: Echipa a început foarte bine meciul, ştiam că şi Craiova avea nevoie de un egal, dar echipa a meritat această victorie. Mă bucur că fac parte din istoria acestui club. Am câştigat două campionate la rând şi sper să reuşim acelaşi lucru şi în sezonul viitor.  Şi sper să intrăm în cupele europene, că ăsta e obiectivul cel mai mare din club. S-au schimbat mulţi antrenori, dar toţi au meritele lor. Au fost câteva tensiuni la noi, cum ştie toată lumea, dar din fericire, avem un grup foarte bun, totul s-a rezolvat şi azi suntem toţi bucuroşi. Au fost câteva tensiuni la noi, cum ştie toată lumea, dar din fericire, avem un grup foarte bun, totul s-a rezolvat şi azi suntem toţi bucuroşi. Nu plec nicăieri, sper să termin cariera aici” a declarat Camora, chiar pe gazon, la finalul partidei cu U Craiova.

Afla mai multe despre: camoracfr cluj 

viewscnt
Articole similare