Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul Chiricheş, mesaj pentru tricolori după înfrângere: "I-am felicitat" Ce le transmite şi fanilor puşi pe scandal

Căpitanul Chiricheş, mesaj pentru tricolori după înfrângere: "I-am felicitat" Ce le transmite şi fanilor puşi pe scandal
Comentarii

Înfrângerea cu Spania şi rezultate obţinute de Norvegia şi de Suedia au dus România pe locul patru în grupa de calificare la Euro 2020. Jocul tricolorilor de până la golul lui Andone a fost aspru criticat. Nu şi de căpitan naţionaei.

România a ajuns pe locul patru în după înfrângerea cu Spania, dar e încă la mâna ei în privinţa calificării la Euro 2020. Totuşi jocul naţionalei lui Contra a atras multe critici, mai ales dacă vorbim de prestaţia de până la golul marcat de Florin Andone. Căpitanul Chiricheş a analizat şi el partida şi a dezvăluit mesajul pe care li l-a transmis colegilor la finalul jocului. 

"Cel mai important este că nu am cedat niciodată, am luptat să obţinem un rezultat bun. Ne-am dorit asta fosrte mult. Am fi putut fi mai agresivi, am fi putut fi mai hotărâţi în anumite momente ale jocului.

(Mesajul tău de la final care a fost?)

I-am felicitat pentru că nu au cedat şi am fi putut avea cu puţină şansă, şi un rezultat bun. 

Meciurile cu Norvegia şi cu Suedia se vor diputa la Bucureşti, pe Naţional Arena. Rămâne de văzut dacă vor fi cu suporteri sau nu, după comportamentul suporterilor la meciul cu Spania. 

(Ce mesaj ai pentru suporteri?)

Aş vrea să le transmit că la fiecare meci avem nevoie de ei, avem nevoie să fie alături de noi şi dacă se întâmplă astfel de situaţii (n.r. scandări xenofobe, suporteri care intră pe teren, torţe şi fumigene aprinse, aşa cum s-a întâmplat la meciul cu Spania de pe National Arena), există acest risc să jucăm fără ei", a declarat Vlad Chiricheş pentru FRF TV. 

Afla mai multe despre: romaniaspaniaechipa nationalacontra 

viewscnt
Articole similare