Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul Craiovei a încasat o lovitură zdravănă în victoria cu CFR: ”Am căzut rău, vedeam cam în ceaţă” | VIDEO

Căpitanul Craiovei a încasat o lovitură zdravănă în victoria cu CFR: ”Am căzut rău, vedeam cam în ceaţă” | VIDEO
Comentarii

Vladimir Screciu, căpitanul Craiovei în victoria cu CFR din Cupa României, a vorbit despre accidentarea suferită împotriva ardelenilor.

Vladimir Screciu a purtat banderola pentru prima oară în victoria Craiovei în faţa CFR-ului. O ocazie demnă de sărbătorit pentru fotbalistul oltenilor aproape s-a transformat într-o tragedie, după ce acesta s-a lovit rău în urma unei sărituri la cap.

În duel cu Gheorghe Gondiu, atacantul clujenilor, Screciu a sărit pentru a lovi mingea cu capul şi a aterizat gerşit, pe braţ, lovindu-se şi la cap. Acesta a dezvăluit după meci că a văzut cam în ceaţă pentru restul partidei.

Căpitanul Craiovei a încasat o lovitură zdravănă în victoria cu CFR

Da, am cazut destul de rau, am cazut si pe mana cu capul cu spatele, vedeam cam in ceata si in repriza a doua cred ca vreo 20 de minute vedeam cam in ceata si acum la fel dar mi-a dat doctorul ceva si sper ca maine sa ma simt mult mai bine.

Este prima oara cand sunt capitan la Universitatea Craiova sper sa nu fie si ultima oara , asta depinde de mine ma bucur cu timpul sunt sigur ca o sa capat mai muylta incredere si o sa fiu mai bun”, a declarat Vladimir Screciu.

VIDEO cu faza

Afla mai multe despre: universitatea craiovavladimir screciucraiova cfr 

viewscnt
Articole similare