Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul Craiovei şi-a pus cenuşă în cap după înfrângerea contra Clinceniului. Bancu: "Suntem dezamăgiţi de noi, o să strângem rândurile!"

Căpitanul Craiovei şi-a pus cenuşă în cap după înfrângerea contra Clinceniului. Bancu: "Suntem dezamăgiţi de noi, o să strângem rândurile!"
Comentarii

Nicuşor Bancu (28 de ani), căpitanul Craiovei, a reacţionat la finalul înfrângerii suferite de olteni pe teren propriu, 0-1 împotriva Academicii Clinceni, şi a spus că el şi colegii săi sunt foarte dezamăgiţi pentru faptul că nu au reuşit să marcheze. Totuşi, ştia că la un moment dat va veni şi prima înfrângere în Liga 1.

Academica Clinceni a dat lovitura în Bănie şi a câştigat cu 1-0 după ce Cascini a dat gol singurul gol al partidei, în minutul 57.

Bancu e de părere că fotbalul te pedepseşte atunci când nu marchezi, iar Craiova trebuie să lucreze mai mult la finalizarea atacurilor. Căpitanul din Bănie a anunţat că el şi colegii săi vor strânge rândurile pentru a reveni pe o rută favorabilă pentru titlu, dar a spus că, la un moment dat, trebuia să vină şi prima înfrângere în Liga 1 pentru echipa lui Cristiano Bergodi.

"Suntem dezamăgiţi de noi că nu am putut să marcăm, deşi ne-am creat foarte multe ocazii. Aşa e în fotbal, te pedepseşte. Dacă nu marchezi, se întoarce împotriva ta. Ei au stat să ne prindă pe contraatac. La faza aceea cred că a fost şi fault la mine. Eu am dat în minge, el a venit pe glezna mea. Şi ne-au prins descoperiţi pe partea stângă, de aceea au şi marcat.

O să strângem rândurile, o să stăm de vorbă, vedem ce nu am făcut bine. O să lucrăm mai bine la finalizare, pentru că trebuia să marcăm din câte ocazii ne-am creat. Şi trebuie să mergem la Sibiu să câştigăm. Ştiam că o să vină şi momentul acesta, dar speram să ţină cât mai mult şirul victoriilor. Din păcate, nu am reuşit"
, a spus Nicuşor Bancu, după meci.

U Craiova - Academica Clinceni 0-1, în Liga 1

Craiova a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

Golul a fost marcat de Cascini, în minutul 58.

U Craiova: Pigliacelli – Mitran (Vătăjelu ’18), Bălaşa, Acka, Bancu – Nistor, Bic (Căpăţână ’60), Cicâldău – Baiaram, Mamut (Tudorie ’60), A. Ivan (Ofosu ’60). Antrenor: Cristiano Bergodi

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Gardoş (Bilali ’89), Dobrescu – Cebotaru, Cascini – Cordea, P. Petrescu (Achim ’89), D. Morar (Chunchukov ’17) – Rusescu (Dumitriu ’80). Antrenor: Ilie Poenaru

Afla mai multe despre: nicusor bancuu craiovaliga 1infrangereacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare