Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul echipei Pandurii a fost operat la Timişoara, după ce a suferit trei fracturi la faţă

Căpitanul echipei Pandurii a fost operat la Timişoara, după ce a suferit trei fracturi la faţă

Fotbal intern

Comentarii

Căpitanul echipei Pandurii, Denis Brînzan, a fost operat cu succes, miercuri, la Timişoara, a anunţat gruparea gorjeană, prin intermediul unui comunicat de presă. Tânărul mijlocaş s-a ales cu trei fracturi la faţă în urma meciului cu ASU Poli: de piramidă nazală, de pomete şi de maxilar.

Căpitanul de 21 de ani al divizionarei secunde a fost operat de medicii conduşi de Şerban Talpoş, medic primar în chirurgie orală şi maxilo facială, la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă din Timişoara.

Intervenţia chirurgicală necesară pentru fracturile suferite de jucător la nivelul feţei a avut loc dimineaţă, la ora jocului dintre Pandurii şi U Cluj, scor 1-5, Brânzan aflându-se la terapie intensivă.

"Chiar dacă trece prin momente dificile, căpitanul a ţinut să fie alături de colegi la acest joc dificil şi a urmărit prin telefon, cu ajutorul familiei, o parte a meciului disputat de Pandurii pe terenul de la Târgu Jiu. Pe această cale îi urăm să se refacă rapid după accidentarea suferită şi să revină pe teren alături de colegi", se precizează în comunicat.

Denis Brînzan s-a accidentat în prima parte a meciului cu ASU Politehnica Timişoara şi a fost transportat de pe teren la spitalul din Timişoara, acolo unde a fost diagnosticat cu mai multe traumatisme şi fracturi la nivelul feţei.

Afla mai multe despre: brinzantimisoaraaccidentare 

viewscnt
Articole similare