Experiențe împreună.
You are here:

Căpitanul lui Arsenal pleacă cu scandal de la Londra. S-a înţeles cu locul 10 din Franţa

Căpitanul lui Arsenal pleacă cu scandal de la Londra. S-a înţeles cu locul 10 din Franţa

Arsenal

Comentarii

Laurent Koscielny (33 de ani) este căpitanul lui Arsenal după ce s-a retras Per Mertesacker, dar în ciuda ataşamentului faţă de clubul londonez, se desparte cu scandal. El s-a înţeles cu locul 10 din sezonul trecut de Ligue 1.

Koscielny a refuzat să plece alături de colegii săi în cantonamentul echipei din Statele Unite şi este pregătit să dea curs ofertelor pe care le are din Franţa, de la echipe precum Bordeaux, Rennes sau Lyon. Potrivit francezilor de la RMC Sport, căpitanul lui Arsenal deja s-a înţeles cu o formaţie. 

Este vorba despre Rennes, echipă antrenată de Julien Stephan, care a terminat pe 10 sezonul trecut din Ligue 1. Chiar dacă s-au înţeles cu jucătorul, fosta formaţie a lui Ladislau Boloni trebuie să ajungă la un acord şi cu Arsenal, club pentru care Koscielny este obligat contractual să mai joace încă un sezon. 

  • 8 milioane de euro este cota lui Koscielny, conform transfermarkt
  • 51 de selecţii a adunat pentru naţionala Franţei, dar a ratat Campionatul Mondial din 2018 din cauza unei accidentări 
  • 353 de meciuri a jucat în nouă ani la Arsenal 

Oficialii lui Arsenal sunt şocaţi şi furioşi din cauza atitudinii fundaşului central, iar Arsene Wenger, cel care l-a adus pe francez pe Emirates, s-a declarat surprins de comportamentul lui Koscielny, potrivit unui interviu acordat pentru L'Equipe. 

Guingamp, Tours şi Lorient sunt echipele la care a evoluat fundaşul înainte de transferul, din 2010, la Arsenal. 

viewscnt
Articole similare