Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul lui Lazio, cuvinte de laudă pentru CFR Cluj: "Am întâlnit jucători puternici din punct de vedere fizic, ne-au creat probleme"

Căpitanul lui Lazio, cuvinte de laudă pentru CFR Cluj: "Am întâlnit jucători puternici din punct de vedere fizic, ne-au creat probleme"

UEFA Europa League

Comentarii

Mijlocaşul Marco Parolo, căpitanul echipei Lazio, i-a lăudat pe jucătorii CFR-ului, la finalul meciului de pe Stadio Olimpico, pe care formaţia italiană l-a câştigat la limită, 1-0.

"Cred că pentru 50-60 de minute am văzut un Lazio frumos, un Lazio care a jucat bine, care şi-a creat diverse ocazii. Apoi, am avut ceva probleme. Am întâlnit jucători puternici din punct de vedere fizic, ei au început să joace mingi lungi şi au început să ne creeze probleme.

Obiectivul era să câştigăm, am făcut-o, iar acum mergem la ultima partidă cu Rennes cu obiectivul să mai câştigăm încă o dată. Apoi ce va fi, va fi în cealaltă partidă. Oricum, calificarea nu ar fi pierdută în aceste două meciuri", a declarat Marco Parolo, la microfonul Telekom Sport.

Şi marcatorul unicului gol, Joaquin Correa, a remarcat forţa fizică a clujenilor.

"În prima repriză ne-am făcut jocul, am reuşit să găsim mingi între linii. În a doua repriză, după părerea mea, am fost puţin statici, iar ei au fost foarte puternici. Au început să joace şi au început să ne pună în dificultate. Avem încă speranţe. Trebuie să câştigăm, apoi vedem ce se va întâmpla la celălalt meci. Noi încercăm să câştigăm, apoi vedem", a spus Joaquin Correa.

CFR Cluj, învinsă de Lazio

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de Lazio, în etapa a V-a a Ligii Europa, penultima. Clujenii trebuie să obţină cel puţin un rezultat de egalitate, la 12 decembrie, în meciul de acasă, cu Celtic, pentru a se califica în 16-imi. Echipa scoţiană a câştigat Grupa E.

Afla mai multe despre: parolo 

viewscnt
Articole similare