Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul lui Rădoi explică eşecul de la Granada: "Aici s-a făcut diferenţa" Răspunsul sincer al lui Ionuţ Radu

Căpitanul lui Rădoi explică eşecul de la Granada: "Aici s-a făcut diferenţa" Răspunsul sincer al lui Ionuţ Radu

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de tineret a pierdut primul meci după aproape un an. Atunci eram învinşi de Anglia, tot într-un amical, scor 2-1.

 
Ionuţ Radu a găsit motivul pentru care spaniolii s-au impus în faţa noastră.
 
"E o diferenţă foarte mare de joc, de viteză, de mentalitate şi s-a văzut  şi în seara asta pentru că ei jucau foarte liniştiţi. Noi când aveam mingea ei veneau la pressing nu ştiam ce să facem nu eram lucizi şi s-a văzut. E o diferenţă mare. S-a văzut că am avut câteva lucruri lipsă. Şi dacă vom analiza erorile, la vară vom arăta mult mai bine. Au fost mulţi jucători noi, care au fost pentru prima dată la naţionala de tineret, dar în fază defensivă am jucat foarte bine, băieţii au stat foarte bine şi au arătat ce au arătat şi până acum, că avem stabilitate pe linia defenisvă. Puteam mai mult dacă jucam mai mult, dacă ieşeam la pas, dacă ne arătam, putea arăta altfel meciul de azi" a declarat portarul naţionalei de tineret. 
 
Ionuţ Radu a recunoscut că i-a întâlnit în premieră la această acţiune pe unii dintre fotbaliştii convocaţi de Rădoi. Alţii au făcut pasul la naţionala mare după accidentările care au afectat lotul lui Contra. Iar selecţionerul ar putea miza pe ei împotriva Suediei. 
 
"Să dea tot ce au mai bun pe teren şi să ne facă mândrii pe cei de la U21. Puşcaş sper să fie folosit pentru că ştiu cât munceşte ce dorinţă are cât îşi doreşte să fie acolo să ajute echipa şi sunt sigur că nu va dezamăgi. Eu încerc să o iau pas cu pas să trăiesc momentul şi când va fi nevoie de mine acolo voi fi pregătit şi voi da totu lpentru naţionala mare cum am făcut şi la tineret" a mai spus goalkeeperul celor de la Genoa. 
 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: ionuţ raduromâniatineret 

viewscnt
Articole similare