Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul naţionalei României U21 a anunţat unde joacă în sezonul următor! A fost în atenţia FCSB: "Mă bucur că lumea e interesată de mine" EXCLUSIV

Căpitanul naţionalei României U21 a anunţat unde joacă în sezonul următor! A fost în atenţia FCSB: "Mă bucur că lumea e interesată de mine" EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mijlocaşul român Marius Marin (22 de ani), care e legitimat la Pisa, în Serie B, îşi doreşte să continue în Italia şi exclude, pentru moment, o revenire în România, unde a jucat la ASU Poli Timişoara.

Căpitanul de la U21 a fost convocat de Mirel Rădoi şi staff-ul său în lotul deplasat de tricolori în cantonamentul preolimpic din Spania. 

Marius Marin, reacţie după ce s-a vorbit despre transferul său la FCSB

După EURO au existat informaţii despre un posibil transfer al lui Marius Marin la FCSB, dar mutarea nu se va face, conform anunţului lui Gigi Becali. Nici tricolorul nu şi-ar dori să se transfere în România. 

"Mă bucură faptul ăsta, mă bucur că se vorbeşte şi că lumea e interesată de mine. Dar aş vrea să continui în Italia. Am plecat de la 17 ani şi aş vrea să îmi îndeplinesc obiectivul de a juca în Serie A. 

Ar fi o mândrie foarte mare, având în vedere că este Olimpiada. Când eram mic şi mă uitam la tv, vedeam gimnaştii români când participau. Ar fi o mândrie foarte mare", a declarat Marius Marin pentru Telekom Sport. 

Marius Marin vs Dennis Man şi Valentin Mihăilă

În următorul sezon, mijlocaşul central se va duela, în Serie B, cu Valentin Mihăilă şi Dennis Man, care au retrogradat cu Parma. Marius Marin a susţinut că fotbaliştii români au imagine bună în Italia: "Foarte bine. Se vorbeşte foarte bine, mai ales despre Dennis Man şi de Mihăilă, dar şi despre Răzvan Marin. Pentru că au făcut un an foarte bun, lăsând la o parte retrogradarea lui Parma. Dar pe plan personal, au făcut un campionat excepţional. 

I-am avut colegi (n.r. - pe Dennis Man şi Valentin Mihăil) şi ţin legătura cu ei des. Să sperăm că vom avea un duel foarte frumos. În afara terenului suntem prieteni, dar când intrăm pe teren nu mai contează chestia asta", a mai spus căpitanul naţionalei U21 a României. 

35 de meciuri, 2 goluri şi 3 pase decisive sunt cifrele lui Marius Marin la Pisa, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: marius marinmarius marin romaniamarius marin fcsbfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare