Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul naţionalei, Vlad Chiricheş, nu înţelege cum s-a încasat golul doi. "Nu ştiu cum am luat golul doi. Nu ştiu ce să spun acum"

Căpitanul naţionalei, Vlad Chiricheş, nu înţelege cum s-a încasat golul doi. "Nu ştiu cum am luat golul doi. Nu ştiu ce să spun acum"

Fotbal

Comentarii

Naţionala României de fotbal a pierdut, în această seară, partida cu Spania, de pe Arena Naţională, scor 1-2 (0-1), într-o partidă din etapa a 5-a a preliminariilor Campionatului European din 2020. Căpitanul "tricolorilor" a fost Vlad Chiricheş, proaspăt transferat la Sassuolo.

Vlad Chiricheş a început partida ca fundaş central şi a încheiat-o ca mijlocaş la închidere. Modificarea a survenit imediat după pauză, când spaniolii conduceau cu 1-0, apoi cu 2-0. Evoluţia lui Chiricheş a fost una relativ bună, în care a alternat momentele bune de joc cu cele ezitante, în care s-a văzut faptul că nu are jocuri în picioare. Imediat după partidă, Chiricheş a declarat că "tricolorii" ar fi putut obţine, cu puţin noroc, un punct în partida cu Spania. 

"Cred că în prima repriză au avut controlul jocului şi multe ocazii de a marca. În a doua repriză am reuşit să echilibrăm, să şi marcăm, puteam chiar să egalăm. Păcat, am avut o atitudine bună. Ştiam foarte bine că sunt o echipă puternică, ce ţin foarte bine de minge. Au un control foarte bun al mingii, au o posesie foarte bună. Am încercat să plecam foarte bine pe contraatac şi să ne facem jocul. Cred că in a doua repriza am fost mult mai hotărâţi, iar acest lucru s-a vazut. Nu ne-a fost frică deloc. Ştiam foarte bună că au posesie foarte bună şi este foarte greu să-i contracarezi. Cred eu că după pauză, chiar dacă am primit golul doi, am intrat mai hotărâţi. Nu ştiu cum am luat golul doi. Cred că a fost o mică neatenţie. Nu ne presau foarte tare, a apărut o neînţelegere şi a apărut golul doi. Nu ştiu să spun acum. Nu pot să spun că este un scor mincinos, fiindcă au controlat jocul", a spus Chiricheş.

Suporterii români şi-au făcut, din nou, de cap, iar echipa naţională riscă să evolueze fără spectatori în următoarea partidă de pe teren propriu, din preliminariile Campionatului European din 2020, contra Norvegiei, din 15 octombrie. S-au folosit torţe, petarde, iar unii fani au intrat pe gazon, scenele fiind "driblate" de televiziunea care a transmis partida, conform protocolului.

"Îmi pare rău. La un moment de reculegere, de obicei, se păstrează liniştea. Nu pot sa imi dau cu parerea, nu stiu care a fost ideea suporterilor. Au intrat pe teren şi este posibil să jucam următoarea partidă fără suporteri. Trebuie să inteleaga că este nevoie de ei pentru a juca şi pentru a castiga. Ne dorim foarte mult să batem Malta, apoi aşteptăm partidele cu Suedia şi Norvegia", a completat fostul jucător al celor de la Napoli.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare