Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul s-a întors! Florin Tănase a transmis un mesaj emoţionant, după ce s-a vindecat de COVID-19: „Cu ajutorul lui Dumnezeu am reuşit” | FOTO

Căpitanul s-a întors! Florin Tănase a transmis un mesaj emoţionant, după ce s-a vindecat de COVID-19: „Cu ajutorul lui Dumnezeu am reuşit” | FOTO

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (25 de ani) este unul dintre primi fobalişti de la FCSB care au învins coronavirusul. Căpitanul roş-albaştrilor e deja gata să revină pe teren. FCSB are meci la Iaşi, duminică, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Florin Tănase a postat pe contul oficial de Instagram o fotografie în care apare şi Soiledis şi a transmis un mesaj emoţionant pentru fanii deţinătoarei Cupei României: „Sunt bucuros să vă spun că în urma testului efectuat, am ieşit, în sfârşit, negativ. A fost o perioadă dificilă, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu am reuşit să o depăşesc cu bine. Mi-aţi fost alături şi am primit toată energia voastră pozitivă. Vă mulţumesc foarte mult şi va întorc gândurile voastre bune! Sa ne revedem sănătoşi!”.

La ultima testare pe care a făcut-o FCSB, Florin Tănase, Andrei Vlad, Darius Olaru, Andrei Miron, Sergiu Buş şi Ovidiu Popescu au avut test cu rezultat negativ. Cei şase au făcut deplasarea în Copou şi ar putea apărea pe teren împotriva contra lui Poli.

Lista jucătorilor de la FCSB infectaţi cu noul coronavirus

Iulian Cristea - fundaş
Ionuţ Vînă - mijocaş
Andrei Pandele - mijlocaş
Alexandru Buziuc - atacant
Olimpiu Moruţan - mijlocaş
Marius Briceag - fundaş
Florinel Coman - mijlocaş
Vali Creţu - fundaş
Dennis Man - atacant

Afla mai multe despre: tanasefcsbcovid-19coronavirus 

viewscnt
Articole similare