Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul unei naţionale importante de la EURO 2020, avertisment în privinţa rasismului: "Nu exclud varianta părăsirii terenului!"

Căpitanul unei naţionale importante de la EURO 2020, avertisment în privinţa rasismului: "Nu exclud varianta părăsirii terenului!"

EURO 2020

Comentarii

Căpitanul naţionalei Olandei, Georginio Wijnaldum, a făcut un apel către UEFA să îi protejeze pe jucători de discriminare, el precizând că forul are puterea să oprească meciurile dacă acestea sunt afectate de incidente rasiste, relatează AFP.

Wijnaldum a sugerat că ar putea părăsi terenul la optimea de finală de duminică, de la Budapesta, cu Cehia, dacă va auzi din tribune insulte rasiste.

“Sincer, nu ştiu cum aş reacţiona. Nu exclud varianta părăsirii terenului dacă aşa ceva se  va întâmpla duminică, dar mai întâi aş discuta cu colegii mei şi cu arbitrul. Sper că nu va fi cazul”, a spus fotbalistul pentru NOS. “Cred că UEFA ar trebui  să ne protejeze. Poate opri un meci. Nu ar trebui să fie responsabilitatea jucătorilor”, a adăugat el.

Naţionala Olandei va întâlni Cehia, duminică, pe Puskas Arena din Budapesta, de la ora 19.00, în optimile de finală ale Euro-2020.




 

Afla mai multe despre: georginio wijnaldumrasismeuro 2020olanda 

viewscnt
Articole similare