Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Capitolul care a făcut diferenţa! Strategia prin care Bayern s-a impus în lupta pentru titlul din Bundesliga

Capitolul care a făcut diferenţa! Strategia prin care Bayern s-a impus în lupta pentru titlul din Bundesliga

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a distrus-o pe Borussia Dortmund în Der Klassiker, 5-0, şi chiar dacă bavarezi au doar un punct avans, iar din campionat au mai rămas şase etape, elevii lui Lucien Favre par incapabili de a surmonta diferenţa şi de a triumfa în Bundesliga.

Cele două echipe au mers cap la cap în ultimele etape, dar situaţia nu a fost întotdeauna aşa. Borussia Dortmund a fost lider o bună perioadă de timp, dar au cedat inexplicabil, la prima vedere, în anul 2019. Un capitol important care poate explica şi căderea jucătorilor lui Favre este lipsa de experienţă, aspect accentuat şi mai mult în derby-ul cu Bayern Munchen. 

Chiar dacă bavarezii par că vor să îşi schimbe strategia, prin faptul că de la vară vor pleca veteranii Ribery şi Robben, Niko Kovac încă mizează pe jucătorii cu experienţă. Mai exact, în meciul cu Dortmund, la Bayern au jucat din primul minut patru jucători trecuţi de 30 de ani: Manuel Neuer (33 de ani), Mats Hummels (30 de ani), Javi Martinez (30 de ani) şi Robert Lewandowski (30 de ani). 

În schimb, Favre, care a avut probleme şi cu accidentările înainte de meci, a trimis nu mai puţin de patru jucători sub 23 de ani: Diallo (22 de ani), Zagadou (19 ani), Sancho (19 ani), Bruun Larsen (20 de ani).

Lupta din Bundesliga continuă la Telekom Sport, în fiecare weekend. 

Afla mai multe despre: bayern munchenborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare