Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Capitolul la care FCSB îşi umileşte toţi adversarii din Liga 1! Premieră inedită pentru o echipă din fotbalul românesc: "Eu asta cred, n-are cum să se întâmple altceva!"

Capitolul la care FCSB îşi umileşte toţi adversarii din Liga 1! Premieră inedită pentru o echipă din fotbalul românesc: "Eu asta cred, n-are cum să se întâmple altceva!"

FCSB

Comentarii

FCSB merge ceas în actualul sezon competiţional! E prima în Liga 1 peste CFR Cluj şi CSU Craiova, e calificată deja în primăvara Europa League, într-o grupă în care n-a cunoscut înfrângerea şi e în cărţi şi pentru Cupa României.

Cu cel mai scump lot din prima ligă, Nicolae Dică, a folosit în actualul sezon 32 de jucători şi poate fără emoţii să facă trei echipe care să joace pe cele trei fronturi în care echipa e angrenată.

"Steaua are 20 de jucatori foarte buni, poate face două echipe. Chiar dacă nu joacă Alibec şi Budescu, joacă Gnohere şi Teixeira. Sau Tanase sau Golofca. Au mare valoare acolo în faţă. Alibec e cel mai valoros jucător din România, dar şi Gnohere e valoros. Ei nu au probleme dacă le lipseşte un jucător. Dacă se înscriu cu două echipe în campionat primele două locuri din clasament sunt ale lor. N-au cum să nu câştige campionatul, doar dacă se întâmplă ceva... Nu ştiu... Steaua are cel mai bun lot din România", spunea Dan Petrescu înaintea partidei din Gruia contra FCSB.

CUM ARATĂ CELE TREI ECHIPE PE CARE LE-AR PUTEA FACE DICĂ

ECHIPA 1

Niţă - R. Benzar, Planici, Bălaşa, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

ECHIPA 2

A. Vlad - Enache, Artur, Larie, J. Morais - Ov. Popescu, L. Filip - Man, Golofca, Fl. Coman - Alibec

ECHIPA 3

Stăncioiu - Pleaşcă, Al. Nicola, Ardelean, M. Mihai - Vl. Achim, Szecui - D. Benzar, I. Stoica, De Amorim - Pacionel

Afla mai multe despre: steauafcsbechipenicolae dicaperformantadeciziedan petrescu 

viewscnt
Articole similare