Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Capitolul la care Manchester United este peste rivala City în acest sezon! Doar Liverpool îi depăşeşte pe diavoli

Capitolul la care Manchester United este peste rivala City în acest sezon! Doar Liverpool îi depăşeşte pe diavoli galerie foto

Premier League

Comentarii

Echipa lui Solskjaer este pe locul secund într-un clasament care ia în considerare rezultatele la pauză ale meciurilor jucate în această stagiune din Premier League.

Pogba & Co au 22 de puncte în această ierarhie, tot atâtea câte strânge şi Liverpool. Diferenţa dintre cele două se face practic în repriza a doua, aşa explicându-se cele 15 puncte în plus pe care cormoranii le au în campionat în acest moment faţă de diavoli. Trupa de pe Old Trafford este şi peste campioana City dacă luăm în considerare rezultatele înregistrate la capătul primelor 45 de minute.

Foarte bine stă şi Aston Villa, aflată pe locul 4 în clasamentul primei reprize din Premier League, faţă de poziţia a 15-a, din ierarhia reală. Echipa aflată la polul opus, care recuperează terenul pierdut în prima parte este Crystal Palace, aflată pe 16 atunci când se contabilizează doar scorurile de la pauză ale meciurilor disputate de londonezi în actuala ediţie a competiţiei. 

Afla mai multe despre: manchester unitedcityclasamentpauză,  

viewscnt
Articole similare