Experiențe împreună.
You are here:

Carantină la Australian Open. Meciuri fără spectatori în următoarele cinci zile, după o decizie de ultimă oră luată de autorităţi

Carantină la Australian Open. Meciuri fără spectatori în următoarele cinci zile, după o decizie de ultimă oră luată de autorităţi

Tenis

Comentarii

Australian Open va continua fără spectatori, după ce o perioadă de cinci zile de carantină a fost decretată în statul Victoria, începând de vineri, de la ora 23.59, până miercuri.

Decizia a fost luată de premierul statului Victoria, Dan Andrews. după ce numărul de cazuri de la un hotel al aeroportului din Melbourne a ajuns de la 13 la 19. 

"Trebuie să stopăm aceste cazuri, mai ales că este vorba de varianta britanică a virusului. Dacă aşteptăm să fie mai multe cazuri pozitive, atunci va fi prea târziu", a declarat Andrews.

Această carantină de "nivel 4" nu autorizează decât ieşirile pentru patru motive: drumuri de maximă necesitate, muncă esenţială, servicii medicale şi exerciţii două ore pe zi. Masca va fi oligatorie peste tot, întâlnirile publice şi private vor fi interzise, inclusiv cele religioase. Şcolile vor fi închise, la fel şi cluburile sportive, înmormântările vor fi limitate la 10 persoane, iar căsătoriile interzise.

Meciurile de la Openul Australiei, la care puteau asista până la 30.000 de spectatori pe zi, vor continua fără prezenţa fanilor, cel puţin până miercuri.

viewscnt
Articole similare
Victor Piturca construieste un complex imobiliar langa Catedrala Mantuirii Neamului. Cat costa un...