Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cardoso savuros după meciul spectacol cu Poli Iaşi: ”A fost un meci foarte greu, cu un TEAM foarte bun” :)

Cardoso savuros după meciul spectacol cu Poli Iaşi: ”A fost un meci foarte greu, cu un TEAM foarte bun” :)

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (0-0), echipa Poli Iaşi, în etapa a VIII-a a Ligii I. Toate golurile au fost marcate în repriza a doua. Gazdele au revenit de la 0-2 şi urcă provizoriu pe primul loc în clasament.

Nicolao Cardoso a obţinut o lovitură de la 11 metri pe care Constantin a transformat-o în gol. La finalul spectaculoasei partide de la Mediaş, atacantul echipei lui Iordănescu a fost savuros: ”A fost un meci foarte greu, cu un TEAM foarte bun, cum e Iaşiul, dar am demonstrat caracter şi mă bucur că am câştigat şi am putut să ajut echipa mea” a spus atacantul medieşenilor.

”Cred că a fost un joc frumos de văzut, echipa a greşit mult în prima parte, dar am demonstrat caracter, am schimbat mentalitatea când ne-au dat al doilea gol şi e bine aşa, trebuie să continuăm pe drumul acesta” a mai adăugat Cardoso.

Vârful care a crescut în fotbalul din Italia, consideră că Liga 1 este un campionat destul de dificil: ”Este o ligă foarte grea, cu echipe şi individualităţi bune, mă bucur că m-am integrat foarte bine în echipa asta, m-au primit foarte bine băieţii şi am muncit tare şi se văd rezultatele”

Afla mai multe despre: cardosogaz metan 

viewscnt
Articole similare