Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care a fost norocul lui Ovidiu Haţegan înainte de a fi operat! ”A avut inspiraţia să meargă la un consult!”

Care a fost norocul lui Ovidiu Haţegan înainte de a fi operat! ”A avut inspiraţia să meargă la un consult!”

Fotbal intern

Comentarii

Arbitrul FIFA Ovidiu Haţegan ar fi suferit un infarct şi a fost operat, duminică, la Timişoara, pentru implantarea unui stent.

Centralul de 41 de ani se afla acasă, la Arad, când a simţit dureri puternice în zona pieptului după un antrenament. El a mers la camera de gardă la un spital local, unde medicii au stabilit că arbitrul a suferit un infarct, potrivit gsp.ro.

Ovidiu Haţegan a fost transferat de urgenţă la un spital din Timişoara, unde a fost operat şi i s-a montat un stent. Potrivit sursei citate, aribtrul se simte bine după operaţie, dar va rămâne internat pentru monitorizare.

Cristi Balaj, oficialul de la CFR şi un apropiat de-al lui Haţegan, a dezvăluit că a vorbit prin mesaje cu el şi că starea lui este una bună. 

”A avut inspiraţia să meargă la un consult!”

”Nu-l mai facem de nou, dar important este să se însănătoşească şi să ne putem folosi de el în continuare în fotbal”, a spus mai în glumă, mai în serios, Cristi Balaj. 

”Putea să fie undeva printr-un avion şi lucrurile s-ar fi complicat. A avut inspiraţia să meargă la un consult. O şansă mare, pentru că acum cardiologia e un domeniu care a avansat foarte mult. Am încredere că el va reveni pe teren. I-am scris din dorinţa de a-l încuraja. Arbitrajul e un domeniu care consumă foarte mult. Ovidiu a prins şi testarea Yo-Yo, care se făcea cu Ambulanţă la stadion, mă bucur că şi-au dat seama că nu este în regulă şi a fost scoasă”, a explicat Cristi Balaj la ProX.

Testul Yo-Yo determina rezistenţa în regim de viteză a centralilor. Şi constă în realizarea unei curse de 20 de metri, dus-întors, care trebuie realizată în 10 secunde, cu 10 secunde pauză. Proba aceasta se vas repeta de 45 de ori. Testarea Yo-Yo trebuia dată pe iarbă sau pe sintetic, pentru solicită articulaţiile la maximum. 

Haţegan a revenit recent din Arabia Saudită, unde a condus câteva meciuri. Cel mai bine cotat arbitru român, cu 295 de meciuri în Liga I şi numeroase partide conduse la nivel internaţional, mai ales în Liga Campionilor, face parte din categoria Elite, cea mai înaltă a UEFA, şi se numără printre centralii care pot fi selecţionaţi pentru a arbitra la Cupa Mondială din Qatar. 

 

Afla mai multe despre: haţegan-românia-balaj 

viewscnt
Articole similare