Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care ar fi motivul pentru care Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev! Cum s-ar fi ajuns la trădare

Care ar fi motivul pentru care Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev! Cum s-ar fi ajuns la trădare

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu a fost acuzat de trădare când a revenit în Ucraina, la marea rivală a Şahtiorului, Dinamo Kiev. Însă, presa ucraineană susţine că tehnicianul român a luat această decizie pentru că a dorit să revină în tabăra ”minerilor”, dar a fost refuzat.

S-a aflat motivul pentru decizia lui Mircea Lucescu de a semna cu Dinamo Kiev. Conform jurnaliştilor de la UA Football, antrenorul român a semnat cu echipa din capitala Ucrainei după ce a încercat să revină la Şahtior, dar a fost refuzat.

În 2018, când Paulo Fonseca a plecat la Roma, Mircea Lucescu ar fi dorit să revină la echipa cu care a avut parte de atât de multe succese. Însă, finanţatorul Rinat Ahmetov i-ar fi refuzat serviciile lui ”Il Luce”, iar acesta a dorit să vină la Dinamo Kiev, pentru a demonstra ce greşeală a făcut conducătorul ”minerilor”.

Astfel, când oferta de la Kiev a apărut în 2020, Lucescu nu a putut să refuze, iar acum tehnicianul român speră să îi sufle titlul fostei echipe. După semnarea cu marea rivală, relaţiile dintre el şi fosta echipă au ajuns atât de reci încât inaugurarea statuii cu ”Il Luce”, care trebuia să apară în faţa stadionului Donbass Arena, a fost anulată.

Tehnicianul român a petrecut 12 ani la Şahtior, în care a câştigat 8 campionate, 6 Cupe, 7 Supercupe şi o Cupă Uefa. În plus, Lucescu mai are o Supercupă cu Dinamo Kiev şi ocupă prima poziţie în campionat cu echipa actuală, având prima şansă la titlu în stagiunea curentă.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievşahtior dontetsk 

viewscnt
Articole similare