Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Halep nu s-a putut abţine după victoria electrizantă cu Davis. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut. Darren Cahill a dat-o de gol

FOTO | Halep nu s-a putut abţine după victoria electrizantă cu Davis. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut. Darren Cahill a dat-o de gol

Tenis

Simona Halep a fost întrebată la ce vrea să se gândescă după victoria din cel mai lung meci al carierei, iar liderul WTA a răspuns că se gândeşte la ciocolată şi la somn.

"Să dorm şi nişte ciocolată, de fapt o să beau ciocolată caldă după", a spus romanca, la conferinţa de presă.

Deşi la interviul de pe teren ea a declarat că nu şi-a simţit glezna, Halep a recunoscut că a avut dureri tot timpul meciului cu Davis: ”Am simţit durere tot meciul, dar nu am renunţat. Cu siguranţă, sunt mai puternică acum din punct de vedere psihic şi pot să rezist la orice fel de moment din meci. Asta mă face foarte fericită şi cred că marele câştig este că mă pot descurca."

Primul lucru pe care Simona Halep l-a făcut după meci a fost să mănânce. Antrenorul Darren Cahill a postat o imagine cu eleva lui, care a mâncat cu poftă.

Simona Halep, locul 1 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 6-4, 15-13, pe americanca Lauren Davis, locul 76 WTA, calificându-se pentru a treia oară în optimile de finală ale Australian Open. Halep a salvat trei mingi de meci la scorul de 10-11, în cea mai lungă partidă a turneului, care a durat trei ore şi 45 de minute.

Meciul Simona Halep - Lauren Davis a avut 48 de ghemuri, la fel ca întâlnirea dintre americanca Chanda Rubin şi spaniola Arantxa Sanchez Vicario (6-4, 2-6, 16-14, în sferturi), care deţinea recordul la Melbourne, la simplu feminin, din 1996.

Ca durată, cu trei ore şi 45 de minute jucate, partida de sâmbătă este a patra din istoria Australian Open.

Comentarii
viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta