Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care e cheia succesului de la FC Botoşani! Marius Croitoru aşteaptă şi alţi fotbalişti la echipă: "Dacă vor să se convingă, să vină la noi"

Care e cheia succesului de la FC Botoşani! Marius Croitoru aşteaptă şi alţi fotbalişti la echipă: "Dacă vor să se convingă, să vină la noi"

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, a oferit primele declaraţii, după ce echipa sa a învins-o pe Gaz Metan cu 2-1.

FC Botoşani a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

"Am avut 15-20 de minute, după ratarea penalty-ului, când le-a fost frică, mental, că vor pierde meciul. Asta înseamnă să nu ai rezultate. E o victorie meritată din punctul meu de vedere. Nu cred că Gaz Metan a avut ocaziile, pe care noi le-am avut, fără să jignesc pe nimeni. Mă interesează mult rezultatul. Am preferat să aşteptăm în zona doi. Mediaş are o echipă bună. Eu mereu am atacat, m-am deschis, şi mereu veneau peste mine şi luam goluri. Jucătorii au nevoie de timp, de adaptare, de susţinerea noastră, iar noi o putem face", a declarat Marius Croitoru.  

Marius Croitoru a explicat cum se fac transferurile la FC Botoşani, mutări care în ultimii ani au aduc sume importante de bani la clubul din Moldova:

"Avem o regulă clară. Cât câştigă jucătorul, atât câştigă şi impresarul. Eu hotărăsc transferurile, niciodată nu mi s-a adus un jucător. Mereu am fost întrebat. O facem bine la Botoşani. Dacă vor să se convingă, să vină la Botoşani. Eu doar am continuat doar o muncă, mă refer la domnul Heleşteanu, domnul Sfaiţer. Eu încerc să le duc munca mai departe. Încercăm să aducem jucători buni, care au fost în formă odată. După care, probabil vor face pasul la un club mai bun", a mai spus antrenorul moldovenilor.  

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosani 

viewscnt
Articole similare