Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care e diferenţa dintre Salah de la Chelsea şi Salah de la Liverpool? Mourinho a vorbit despre fostul său jucător: "Era un copil naiv"

Care e diferenţa dintre Salah de la Chelsea şi Salah de la Liverpool? Mourinho a vorbit despre fostul său jucător: "Era un copil naiv"
Comentarii

Mohamed Salah a ajuns în fotbalul mare la Chelsea, în 2014, dar nu a primit prea multe şanse din partea lui Jose Mourinho. Sub comanda portughezului, egipteanul a bifat doar 881 de minute în 19 meciuri la Chelsea.

Salah a fost apoi împrumutat la Fiorentina, dar şi l-a Roma, care l-a cumpărat în 2016 pentru doar 15 milioane de euro. Egipteanul a explodat pe Olimpico, iar în vara lui 2017 Liverpool a plătit 42 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Anfield. De atunci, atacantul a înscris 64 de goluri în toate competiţiile pentru cormorani.

"A venit la Chelsea de la Basel fiind un copil singuratic şi naiv, fragil din punct de vedere fizic. Apoi, a mers în Italia, unde a acumulat experienţă la Fiorentina şi la Roma şi când s-a întors în Anglia era complet adaptat la nivelul înalt al fotbalului european. Avea o mult mai bună înţelegere a jocului şi era mult mai puternic din punct de vedere fizic", a explicat Mourinho diferenţele dintre actualul Salah şi cel pe care l-a antrenat el în 2014.

În acest sezon, Salah a marcat 20 de goluri în 37 de meciuri în toate competiţiile pentru Liverpool.

Afla mai multe despre: liverpoolmohamed salahjos mourinho 

viewscnt
Articole similare