Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care e situaţia financiară, de fapt, la CFR Cluj! Anunţ important după ce a apărut varianta insolvenţei. Dovada prezentată de conducere

Care e situaţia financiară, de fapt, la CFR Cluj! Anunţ important după ce a apărut varianta insolvenţei. Dovada prezentată de conducere

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a oferit o actualizare în privinţa situaţiei financiare şi a datoriilor care au persistat în ultimele luni.

Cristi Balaj: "Subiectul insolvenţă nu există"

Campioana României a achizat datorii de sute de mii de euro spre foşti angajaţi, bani restanţi care-i puteau aduce probleme serioase campioanei României. Cristi Balaj a intervenit, a confirmat plăţile şi a dorit să dovedească faptul că nu se va intra în insolvenţă.

De asemenea, noul oficial din Gruia a anunţat că jucătorii îşi vor mai primi o parte din banii pe care îi au de încasat. 

"Au tot existat amânări şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru înţelegere, pentru că urmau să-şi primească banii. Doar datorită amânării şi înţelegerii de care au dat dovadă... Ne-am onorat datoriile, o dovadă în plus că subiectul insolvenţă nu există. Nu s-ar mai fi plătit aceste datorii. Susţin afirmaţiile mele că nu ne gândim şi nu există un asemenea subiect. 

Despre restanţe s-a exagerat. A fost un salariu restant, un altul împărţit în tranşe. Luna aceasta vom plăti de azi într-o săptămână un alt salariu şi va rămâne un singur salariu restant. La ce salarii sunt la CFR Cluj şi la ce jucători sunt indisponibili şi sunt plătiţi, nu mi se par restanţe mari. Nu e ieşit din comun sau absurd. Nu e adevărat că unii şi-au primit banii şi alţii nu. 

La bonusuri nu ştiu exact, s-ar putea să mai fie şi bonusuri de luat", a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport. 

În urmă cu două săptămâni, au apărut informaţii că CFR Cluj se îndreaptă spre insolvenţă, pentru "a sterge" din datoriile mari pe care le are. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujcfr cluj banicfr cluj insolventacristi balaj 

viewscnt
Articole similare