Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care e starea de sănătate a lui Răuţă! A avut nevoie de perfuzie şi a fost testat în ambulanţă. Dinamovistul, dus la spital după ce a picat pe teren | EXCLUSIV

Care e starea de sănătate a lui Răuţă! A avut nevoie de perfuzie şi a fost testat în ambulanţă. Dinamovistul, dus la spital după ce a picat pe teren | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Au fost momente în care spectatorii şi echipele au stat cu sufletul la gură în "Ştefan cel Mare", la derby-ul dintre Dinamo şi Rapid. Alexandru Răuţă s-a prăbuşit pe teren, înaintea pauzei. Telekom Sport a aflat primele informaţii despre mijlocaşul "alb-roşiilor".

Ce s-a întâmplat cu Alexandru Răuţă după ce s-a prăbuşit pe teren în Dinamo - Rapid

Cele două rivale s-au întâlnit pentru prima dată în şase ani într-un meci oficial. Pe stadionul din "Ştefan cel Mare", Dinamo şi Rapid s-au duelat, aflându-se în situaţii opuse. Echipa din Giuleşti e printre revelaţiile sezonului, în timp ce "câinii" sunt în subsolul clasamentului. 

Spre finalul primei reprize, în minutul 36, ambele echipe s-au oprit. Alexandru Răuţă a picat şi a rămas nemişcat la mijlocul terenului. Ambulanţa a intervenit imediat, iar medicii l-au luat cu targa, într-un nou moment în care toţi au stat cu sufletul la gură pentru mijlocaşul gazdelor. 

Conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, fotbalistul a primit în ambulanţă primele îngrijiri medicale, acuzând o stare febrilă. Lui i s-a pus o perfuzie, pentru hidratare, şi a fost testat pentru Covid-19. Rezultatul testului rapid antigen a fost negativ. Mijlocaşul nu este vaccinat şi a trecut prin boală în sezonul trecut.

Alexandru Răuţă este conştient, vorbeşte, respiră normal, fără masca de oxigen. O a treia ambulanţă a sosit la stadion, pentru a-l transporta la spital, unde va fi supus unor investigaţii. 

 

 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestialexandru rautadinamo bucuresti rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare