Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Care este adevărata Steaua?” Mihai Stoichiţă a încercat să nu supere pe nimeni

”Care este adevărata Steaua?” Mihai Stoichiţă a încercat să nu supere pe nimeni

Superliga

Comentarii

Mihai Stoichiţă a avut un discurs împăciuitor când a fost întrebat despre care este adevărata Steaua. Actualul şef al Comisiei Tehnice din cadrul FRF a lucrat atât pentru Steaua, cât şi pentru FCSB.

Mihai Stoichiţă s-a făcut remarcat ca antrenor la Steaua şi, ulterior, a lucrat şi cu Gigi Becali la FCSB. Între timp, a ajuns şeful Comisiei Tehinice din cadrul FRF. Întrebat despre cine este moştenitoarea echipei care a luat Cupa Campionilor în '86, Stoichiţă a încercat să fie echilibrat:

”(n.r. întrebat care este adevărata Steaua) Amândouă sunt adevărate. Unii au aderat la una, alţii la alta. Aşa, dacă te gândeşti, cea din Liga 1 ţine steagul sus de multă vreme şi în competiţiile europene. Acum, cea din Liga a 4-a vrea, prin metode de justiţie, să ajungă la câştigarea tuturor drepturilor, e altă treabă. (n.r. întrebat cu cine ţine) Eu n-am voie să ţin cu nimeni din postura de oficial al FRF, deşi ei sunt în Liga a 4-a, dar echidistanţa trebuie să mă caracterizeze”, a declarat Mihai Stoichiţă.

 

Afla mai multe despre: mihai stoichitafrffcsbcsa steaua 

viewscnt
Articole similare