Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este cea mai bună strategie de pariuri sportive pe Liga 1?

Care este cea mai bună strategie de pariuri sportive pe Liga 1?galerie foto

Diverse

Comentarii

Atât sistemul competiţional, cât şi natura rezultatelor din Liga 1 s-au schimbat substanţial în ultimii ani.

Deşi, în continuare, se aplică zicala „iarna nu-i ca vara” – în sensul că se joacă diferit în prima parte a sezonului, comparativ cum play off şi play out – primul eşalon al fotbalului românesc nu este deloc unul previzibil, cel puţin din punct de vedere statistic. Despre Liga 2 nici nu mai are rost să vorbim, întrucât această competiţie este mult prea dubioasă pentru a mai putea fi luată în calcul.

Dacă i-am întrebat pe membrii celei mai active comunităţi de pariorilor din România, PariuriX.com, care este cea mai bună strategie la pariuri sportive pe Liga 1, cei mai mulţi dintre aceştia ar răspunde: Strategia PETREMIHAI, cunoscută şi sub numele de Strategia Minutul Următorului Gol sau MUG.

Ce presupune strategia MUG?
Această metodă a fost inventată de utilizatorul petremihai – membru al comunităţii PariuriX.com. Strategia MUG este una progresivă, ce se joacă exclusiv pe tipul de pariu care îi poartă şi numele. Simplu spus, pariem pe faptul că se va marca gol într-un interval de 10 minute, urmărind un profit fix, iar dacă pariul eşuează, continuăm pe următorul interval de 10 minute şi tot aşa, până la încheierea partidei.

Miza progresivă se calculează în funcţie de profitul fix urmărit pe care ni-l stabilim la început, atunci când ne vom asigura că avem suficienţi bani pentru a duce meciul la bun sfârşit, dar şi pentru situaţiile în care vom nimeri partide care se vor încheia cu scorul de 0-0.

DESCOPERĂ ACUM CEA MAI DE SUCCES STRATEGIE INVENTATĂ DE UN PARIOR ROMÂN!

Deşi această strategie a fost citită de milioane de ori şi a generat mii de reacţii pe forumul de discuţii PariuriX.com, nu toţi cei care au încercat să o pună în aplicare au avut succes. Alegerea partidelor pe care o jucăm este numai unul dintre factorii importanţi, însă nu şi singurul.

Partea bună a acestei strategii este că nu este foarte greu de pus în practică. Profitul începe să apară imediat şi poate fi menţinut pe termen lung, atâta timp cât se evită partidele care se încheie fără gol marcat. De asemenea, există şi câteva metode prin care pot fi reduse pierderile (atât înainte de începerea partidei, cât şi în timp real).

Atenţie! Această strategie nu se poate aplica la agenţiile de pariuri stradale.

VEZI AICI TOPUL CASELOR DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX.COM!

MUG vine totuşi la pachet şi cu o serie de dezavantaje. În primul rând, necesită foarte mult timp, atenţie şi răbdare. Practic, creatorul strategiei ne recomandă să pariem numai pe partidele pe care le vizionăm în direct. De asemenea, Petre Mihai ne avertizează că pot apărea şi probleme tehnice care ne pot împiedica să ducem la bun sfârşit o astfel de mână, cum ar fi: stricarea dispozitivului de pe care pariem, întreruperea conexiunii la internet sau chiar a electricităţii.

Nu în ultimul rând, membrul comunităţii pariorilor din România semnalează şi faptul că există cazuri în care agenţiile de pariuri online pot suspenda acest tip de pariu pentru o perioadă de timp sau chiar îl pot scoate din oferta respectivului meci. De aceea, este foarte important să nu jucăm niciodată banii pe care n-i permitem să-i pierdem. Nu există nimic siguri în pariuri şi orice pariu presupune un grad mai mic sau mai mare de risc.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile sportive trebuie tratate ca un hobby, nu ca pe o sursa sigură de venit. Dacă fenomenul vă scapă de sub control, puteţi primi asistenţă pe site-ul jocresponsabil.ro.

 Galerie foto

viewscnt
Articole similare