Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este cea mai în formă echipă din Superligă în acest moment: ”A jucat excepţional. Nu ştiu dacă o poate bate cineva!” EXCLUSIV

Care este cea mai în formă echipă din Superligă în acest moment: ”A jucat excepţional. Nu ştiu dacă o poate bate cineva!” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a fost impresionat de jocul celor de la Chindia Târgovişte contra celor de la FC U Craiova 1948.

Universitatea Craiova 1948 a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în etapa a 13-a din Superliga. Toni Petrea a venit la Chindia Târgovişte într-un moment greu. 

Fostul antrenor de la FCSB a schimbat total faţa echipei. Chindia are 3 victorii consecutive. Înainte să îl răpună pe Mariu Croitoru, Toni Petrea a câştigat şi contra Rapidului. 

Basarab Panduru este fascinat de jocul celor de la Chindia Târgovişte. El recunoaşte că băieţii lui Toni Petrea joacă fotbal. 

Mai mult decât atât, expertul OrangeSport consideră că, în momentul de faţă, nicio echipă din Superligă nu îi poate bate. 

”Mi-a plecut Chindia. Meci excepţional făcut de Chindia. Cred că nici nu credeai dacă vedeai echipa asta acum câţiva ani, că e capabilă să joace fotbal, că e capabilă să facă un presing. Ieşirea din careul de 6 metri.

Să nu mai ştie ce să facă Craiova. Să aibă atâtea ocazii, iar pe final să gestioneze. Dar excepţional a jucat Chindia. Chindia este echipa cea mai în formă în momentul de faţă, nu ştiu dacă o bate cineva. Chiar nu ştiu dacă baţi în România”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: chindia-superligă-craiova-panduru 

viewscnt
Articole similare